reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve fajny ten Pluto, ale amoryzację ma tylko na tylne koła, ciekawe jaka ma budę??
A czy w twoim jane jest naciągana budka bo w moim slalomie mogę nacągnąć ale tylko wtedy jak jest oprcie ułożone do siedzenia??

reklama
W pozycji tej najbardziej leżącej to nie naciąga się do samego pałąka, ale też nie jest płytka. Od słońca osłania spiącą Adę.

my astanawaliśmy się nad I'coo pluto ale wygrał Maclaren bo był jednak zwinniejszy i jakis taki zgrabniejszy:-D:-D przytulniejszy;-)
Ale I'coo pluto ma siedzisko jak dla króla;-) wielkie i szerokie- prawdziwy tron:-D:-D

hmmmm, wieksze siedzisko do buzza nie wchodzi w grę. wózek musi się ładnie złozyć i wnieść na to moje drugie piętro kamieniecy bo to babcia będzie nosić - bo ja chcę zabieraćć auto do pracy:) a koło i siedzisko może kupie fktycznie ale to raczej na wyjazdy czy na działkę, gdzie parasolka może nie dac rady...
widzę, że dziewczyny polecają maclarena, czym one się różnią bo ja nie kapuję...

a ten quinny faktycznie taki plastik. szkoda, że nie można go jeszcze nazywo zobaczyć. zappa nie chcę - koleżanka ma i jakoś mi nie pasuje

Ivaz-ale my sie wcale nie obrazamy,prawda tlen?:-DZnasz sie ogolnie na wozkach (tak wnioskuje z twoich postow) wiec pewnie wiesz co piszesz.(Bo ja dla odmiany sie nie znam-wzielam to co mnie urzeklo;)Z buda sie zgadzam-jest dosc slabo naciagana-tam co wklejalam tekst zaznaczony kursywa,wlasnie jako wade opisuje zainteresowanym te bude.Tylko ze ja zima uzytkuje ten duzy wozek a na jesien czy wiosne taki naciag budy starcza (zwlaszcza ze spiworkiem,ma cieplo).Natomiast latem,jak mialam ten duzy wozek to celowo skladalam bude by Julita sie nie ugotowala,a przylaczalam parasolke-tu pewnie bede robila latem podobnie,zobaczy sie.Mysle ze co do materialu wykonania mozesz tez miec racje;-)W koncu cena jest nie za duza (ja dalam 690 zl-przeplacilam ale bylam tak napalona ze nawet mowy nie bylo bym wyszla bez tego wozka ze sklepu!)Amortyzacja tylnych kol jest dobra,przednich taka sobie.Design-jak dla mnie mmmm...:tak:Tego szukalam-tylko o tym nie wiedzialam,przekonalam sie dopiero w sklepie:-D

ATsonia-"znam" te wozki co wklejasz bo sama szukajac jesienia cale allegro przejrzalam wzdluz i wszerz:-DA nie wiem czy pamietasz byl taki fajny wozek snow leopard-juz go nie widze na allegro.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justyna ja też zadowolona z buza jestem ja mam 4-kołowego ale też chcę kupić pompowane kała zastanawiem się czy zdają egzamin na śniegu czy nierównościach czy ktoś już używał?????????? a co do siedliska to ja miałam te większe w komplecie ale widziałam że na alegro są wystawione więc możesz spróbować ja napewno przy buzz-ie zostanę
dla mnie ta spacerówka jest też plastikowa jakaś może i dobra??? to tylko moje domysły????
Eve ten pluto fajny ale cena też niezła a mało znany
ivaz jezeli chodzi o slaloma to wydaje mi się że może być to wózek idealny!!!!! moja koleżanka ma ten stary model i jździ się super chodz wygląda na cieżki jest leciutki jak piórko ok 8k i rozmawiałam z nią że jedyne czego mu brakuje to tej funkcji przdem i tyłem odwracane siedliko i JEST!!!! super nawet nie wiedziałam taki bym pewnie wybrała przy następnym dziecku :-):-):-) ale to jeszcze nie teraz:-D

reklama
Do góry