reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Atsonia ja też nie znam tych wóżków poza tym pierwszym ramatti. Miała go moja koleżanka, wychowała w nim dwójke dzieci, była bardzo zadwolona i teraz na koniec połamała jej się rączka, ale ogólnie powiedziała ze kupiłaby ten wózek jeszcze raz.
Gosia ja gdyby miała mieć jeszcze jedno dziecko (ale to abstrajacja w moim przypadku) napewno wybrałabym slaloma, bez dwóch zdań

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie to że nie jestem z niego zadowolona tylko rozczarowana;-)
oglądałam wiele różnych spacerówek i teraz uważam że tak samo by mi się własnie jeździło wspomnianym zooperem hula. Naprawde to mało znany wózek ale w nośności był tez super:tak:a cena zdecydowanie mniejsza i materiał też super.. po prostu uważam teraz że dużo w Maclarene sie płaci a markę.:-(

A I'coo Pluto to wózek bardzo znany ale za granicą szczególnie chyba Anglia i USA, bo on do nas wszedł dopiero w zeszłym roku;-) tam go bardo zachwalają.

mnie się też podoba - jeśli chodzi o desing...

ivaz, Eve - czy możecie mi wyjaśnić czym różnią się poszczególne maclareny, i który wybrać??

Justyna najbardziej popularne maclareny to xlr i xt
XLR największy z maclarenów, Waga 7,4 kg z dużym z szerokim siedziskiem, to bardzo komfortowa parasolka, w wyposażeniu ma osłonkę na nóżki i dodatkowy dwustronny materacyk, oparcie rozkłada się jedną ręką, można zamontować gondole i fotelik
XT mniejszy i lżejszy, waga 6,8 kg, oparcie rozkłada się dwoma rękami, inie moźna montować gondoili ani fotelika, tylko 2 kolory, to taka trochę mniejsza i uboższa wersja XLR
Jeszcze jest quest, volo, ale to już bardzo małe wózeczki z maleńkimi kółeczkami
Pewnie teraz kupiłabym XT, ale jak kupowałam swojego maca Zośka miała pól roku i chciałam bardziej komfortowy wózek

reklama
justynko, ja się na maklarenach nie znam, bo ja ich nie lubie, chyba za wygląd :zawstydzona/y:

ivaz, co do tego slalona 2010 to piękny jest i kusi kusi, ale pewnie jego cena będzie jak dla mnie zaporowa.

gosia, pluto faktycznie u nas mało znane, ale za oceanem ma bardzo dobre opinie szczególnie jeśli chodzi o wielkość siedziska.

Co do wózka parasolki to ja nie wiem jaki bym teraz kupiła, bo mi się wiele podoba. Wiem że pewnych marek nie trawię (chicco, graco i tym podobny szmelc - z góry przepraszam użytkowniczki takich wózków).

ATsonia, ja bym nie kombinowała i jeśli chcesz fajnego (naprawdę) fajnego trójkołowca kup slaloma. On ma spore siedzisko, Szymonowi napewno będzie w nim wygodnie :tak:

Do góry