reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

J
A gusta są różne ja lubię maclarena za ponadczasowość, zresztą firma cybex najpierw zajmowała się dystrybucją maclarenów, potem skopiowała wózek i zeby się czymś wyróżnić musieli zmienić wzornictwo, ale ten cybex dla mnie to szczyt kiczu CYBEX |car seats, prams, pushchairs, baby carriers, niektóre maclareny w wersjach limitowanych tez nie lepsze. Całe szczęście, że teraz mamy taką szeroką gamę wózków i każda z nas znajdzie coś dla siebie.
Ja bardzo lubię temat wózkowy, ale moja Zocha nie za bardzo, pewnie na wiosnę wózek pójdzie w odstawkę
Dla mnie tez ten cybex w tej wersji paskudny:-p No cos rzeczywiscie kwetsia gustu. Az sie zdziwilam jak spojrzalam na link, bo ogolnie te cybexy baaaardzo mi przypadly do gustu i mysle czy by nie kupic na wiosne jako lekka sapcerowke bo taka "terenowa" mam i nie narzekam. CO prawda mamy dostac spacerowke lekka po znajomych dzieciakach ale ona jest taka niedopracowana, wiec zobaczymy

reklama
Ivaz-no nie:-D:-Dten czarny cybex odpada jak dla mnie.Ksztalty typowo cybexowe:)-wiec spoko,ale te "złote" kolory ramy:-D to faktycznie przesada,ja tam wole ramy aluminiowe (barwy srebra:tak:).No i te jakby złote "hafty" tez takie ten teges;-)No i wole biale koleczka!Bardzo mnie zdziwilas ze cybex mial cos wspolnego z maclarenami-w sensie tej dystrybucji,jak dla mnie to one wygladem (no i jak mowicie jakoscia) troche od siebie odbiegaja;-)Skad ty to wszystko wiesz?Skad wy dziewczyny wiecie tyle o wozkach???Ja umiem tylko odroznic 3 kolowe od 4 kolowych i ocenic design i kolor,bo jakosc prowadzenia to wiadomo-tylko wlasnorecznie.nawet nie wiem jakie sa wiodace marki wozkow (poza maclarenami o ktorych tu z forum sie dowiedzialam;)))

alicjatrzyna-na pewno leciutki wozeczek,troche mi mojego cybiaska przypomina,ale ja mam zboczenie (kolejne):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale ten maclarenik jest zajebiaszczy [ame="http://www.youtube.com/watch?v=NUnSIQ6jqqc"]YouTube- Maclaren Grand Tour LX![/ame], mysle że nawet ty co się nie podobają maclareny ten przypadnie do gustu

podobno w Anglii ma kosztować ok 600 funtów, to u nas jeszcze ze 100 trzeba dodać, ale to wózek dla manieczek wózków, dla nas zwykłych zjadaczy chleba to taka ciekawostka

Eve wydaje mi się ze rączka jest regulowana teleskopowo, nawet widać z boku przyciski, a siedzisko a'la kubełkowe ale tez nie do końca, jak bedzie w Polsce to sobie go obejrze

No niby nóżki nie idą w dół faktycznie. Regulację rączki mogli pokazać na filmie, który swoją drogą jakiś dziwny jest, slabo widze ten wózek :baffled:

reklama
Do góry