Miltlica zastanów sie czy nie lepiej za te pieniądze kupić jakiś z drozszych wózków ale uzywany.Czesto mozna dostac naprawde w super stanie.Je teraz mam nowe wózki ale jak Julka była mała to chciałam spacerówke która kosztowała ok 1200 ,nie miałam na nia pieniedzy wiec kupiłam taka samą uzywaną właśnie za 500zł.Tylko po kołach mozna było poznac ze była uzywana i po 2 latach sprzedałam ja niewiele taniej.
reklama
Iwona to święta racja ja też jestem za tym kupiłam nowy i na wejsciu straciłam a przy kupnie używanego tak nie jest dla przykładu wózek króry dostzłam od kolżanki który polecałam graco treko nowy 700 a używany od ok 250-300 ful opcja lub quinny buzz który nowy 1500 a ja za 750 kupiłam jak nowy więc rzeczywiście się nie opłaca nowego:-)
Iśku
Fanka BB :)
Gosia też się z tym zgadzam, my kupiliśmy też używany ponad połowę taniej niż nowy, a mamy x-lander x3, to nie parasolka tylko wózio terenowy bardziej, idealna sprawa na wertepy i śniegi też prawda że nie ma wózków idealnych, my nie możemy sobie pozwolić na dwa wózki, ale jestem dobrej myśli - jak mały zacznie chodzić to pewnie spacerówka pójdzie w kąt
Justyna337
Fanka BB :)
i mnie czeka teraz zakup spacerówki... i mam nadzieje, że mi pomożecie, bo na wózkach kompletnie sie nie znam... teraz mam buzza z którego jestem mega zadowolona. i zaraz wam powiem jak to z wózkami u nas było. jak byłam w ciązy to poszłam do sklepu i buzz był dla mnie jakiś kosmiczny ale podobał mi się, ale cena mnie poraziła, więc uznałam ze lepszy x-lander. w końcu m pojechał do dklepu i zobaczył buzza i go kupiliśmy. ogólnie xlander odpadł ze względu na wagę. ja wiedziałam, że będę miała cc więc zależało mi żeby wózek był leciutki, bo mieszkam w kamienicy na 2 pietrze (ale przy naszych wysokościach pomieszczeń to jest jak 4 w bloku), bez windy ale za to z kręconymi schodami, więc noszenie wózka tutaj to udręka. musial się ładnie składać- szybko i łatwo, bo na codzień wózek jest wmoim bagażniku -a autko mam malukie - toyotę yaris starą wersję, więc same widzicie. teraz wchodzi do bagażnika, Zuzka siedzi w tym czasie w foteliku więc ja nie dzwigam wózka do domu. na wakacjach nam się sprawdziła więc wszystko jest ok. teraz mi się wydaje, że mała jakaś taka wciśnięta jest w nią... w każdym razie teraz potrzebuję spacerówki, która będzie lekka, bo do siłaczy nie należę. Zuzka ma ponad 7 kg a ja w foteliku ledwo ją wnoszę na 2 piętro. mieszkam w centrum miasta - i na razie o przeprowadzce tylko rozmawiamy, idzie lato więc chyba kóół terenowych nie będę potrzebowała, a jesli będę na te 2-3 tygodnie na lato (wakacje) to dokuię przednie pompowane do mojego buzza. o ile Zuzka jeszcze w tym siedzisku się zmieści. Eve kiedy pisała, że ten wózek/ albo siedzisko jest do iluś kilo ale ja nie pamiętam...
Cybex mnie nie przekonuje, koła mi się nie podobają...
nie wiem co wybrać w zasadzie,
w katalogu widzialam cos taiego
gazetka_quinny
ale skoro to nowośc to pewnie nie testowana na naszych polskich drogach...
więc szukam dalej, tylko nie wiem czgo dokładnie
Cybex mnie nie przekonuje, koła mi się nie podobają...
nie wiem co wybrać w zasadzie,
w katalogu widzialam cos taiego
gazetka_quinny
ale skoro to nowośc to pewnie nie testowana na naszych polskich drogach...
więc szukam dalej, tylko nie wiem czgo dokładnie
magda19lenka
MTM
Justyna bo do buza sa dwa siedziska spacerówki, oficjalnie to mniejsze jest do 18 msc większe od 18msc, a może wystarczy że dokupisz to większe siedzisko skoro z wózka jesteś zadowolona??
Dziewczyny nie wiem czy kupujecie na ebayu , na niemieckim jest fajny concord nowy Concord Buggy Fusion Design Xenon inkl. Regenv. Neu OVP bei eBay.de: Sportwagen Buggys (endet 29.01.10 14:27:27 MEZ) i nie ma ceny min., moze być tanio.
S
Sara27
Gość
magdalenka-kochana,jak ty masz jeszcze tyle czasu na kupno wozka to zaloze sie ze jeszcze ze 100 razy typ zmieniszJa jechalam kupic PP aria oh,przy czym pani w wsklepie mi powiedziala dosc dziwnym tonem "te wozki wogole nie schodza"W realu nie byl taki fajny jak go sobie wymarzylam z fotek w necie.Moja kuzynka ktora teraz urodzila,tez chciala cos innego a wyszla ze sklepu z innym typem wozka niz ten upatrzony.Najlepiej zdecydowanie jest pojechac do sklepu i po prostu obejrzec te wozki-kazda z nas ma inne wymogi.
Ja poniewaz mam 2 wozki,to przez porownanie ich obu stwierdzam ze naprawde wazna jest waga-by byl lekki.Mimo ze mieszkam na 1szym pietrze to tego duzego nie umiem sama wniesc...;-)Dobry zakup ce****e takie wewnetrzne zadowolenie,juz pisalam o tym,ja cos takiego mam po cybexie (co sie ladnie rymuje jak po sexie po ktorym tez czlowiek zadowolony)
Znow mam glupawke,gdzie moje leki na glowe?
Ja poniewaz mam 2 wozki,to przez porownanie ich obu stwierdzam ze naprawde wazna jest waga-by byl lekki.Mimo ze mieszkam na 1szym pietrze to tego duzego nie umiem sama wniesc...;-)Dobry zakup ce****e takie wewnetrzne zadowolenie,juz pisalam o tym,ja cos takiego mam po cybexie (co sie ladnie rymuje jak po sexie po ktorym tez czlowiek zadowolony)
Znow mam glupawke,gdzie moje leki na glowe?
magda19lenka
MTM
Moja siostra pracuje dla niemieckiego ebaya i robi w obsłudze sprzedawców ;-)
Saro ja tez mam problem z wniesień tego swojego, a klatka w kamienicy wąskie i jeszcze schodykręcone, schodki się zwężają trzeba uważać żeby nie spaść, a jak idę z wózkiem do teściów to podskakuje podciągam wózek pompowanym dużym kołem i tak schodek po schodku pchamy się do przodu;-):-)
Saro ja tez mam problem z wniesień tego swojego, a klatka w kamienicy wąskie i jeszcze schodykręcone, schodki się zwężają trzeba uważać żeby nie spaść, a jak idę z wózkiem do teściów to podskakuje podciągam wózek pompowanym dużym kołem i tak schodek po schodku pchamy się do przodu;-):-)
Ostatnia edycja:
I
ivaz
Gość
A ja sobie dzisiaj weszłam do Świata Dziecka pooglądać wózki, były cybexy, owszem sa bardzo ładne, i niedrogie, ale (dziewczyny posiadające te wózki nie obraźcie się) do maclarenów to nie ma co ich porównywać bo to zupełanie inna klasa wózka, wystarczy dotkąć materiał z jakich są wykonane, tu jest odczuwalna różnica. Co mi się nie podobało w tych wózkach (tak na pierwszy rzut oka więc to subieltywana opinia) nie mają naciąganej budki, i chyba mało chronią dziecko od słońca czy wiatru, pałak sałabo przymocowany do stelaża cały lata, mało wyczuwalna amortyzacja i ten materiał wg mnie niezaspecjalny, no i jest mniejszy od maclarena, ale za to cięższy. Ogólnie wózek zrobił na mnie dobre wrażenie, dobrze się prowadzi, skrętny i za tą pieniądze to lepszy trudno znaleźć no i piękna stylistyka.
Ja wybrałam maclarena bo postawiłam na jakość,(po ostatnim zakupie jedo vedi), wiem ze to wózek nie do zdarcia, no i ta rewelecyjna buda chyba żadna z parasolek nie ma tak zajefajnej budki, choć też ma swoje wady choć ja jeszcze ich nie znalazłam, cieszy się świetna opinią, ale niestety nie jest tak ładny jak cybex.
Ja wybrałam maclarena bo postawiłam na jakość,(po ostatnim zakupie jedo vedi), wiem ze to wózek nie do zdarcia, no i ta rewelecyjna buda chyba żadna z parasolek nie ma tak zajefajnej budki, choć też ma swoje wady choć ja jeszcze ich nie znalazłam, cieszy się świetna opinią, ale niestety nie jest tak ładny jak cybex.
reklama
Justyna ten senzz mi się jakiś taki plastikowy wydaje, ale to nowość, jesienią byl na targach "wózkowych" w USA Może faktycznie powinnaś pomyśleć nad siedziskiem xl do buzza??
Ze spacerowek taich "lepszych" to ja jeszcze mogłabym polecić tą (też się zastanawiam czy nie kupić ) Wózek Pluto parasolka 2009, i`coo / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci tylko raczej nie czarny ale tej nowej kolekcji nie mogę znaleźć.
Ze spacerowek taich "lepszych" to ja jeszcze mogłabym polecić tą (też się zastanawiam czy nie kupić ) Wózek Pluto parasolka 2009, i`coo / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci tylko raczej nie czarny ale tej nowej kolekcji nie mogę znaleźć.