reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia i inne dziewczyny planujace zakup wozka-ja was doskonale rozumiem mimo ze mam juz zakup z glowy,nie wiem czy pamietacie jak ja tu na tym watku szalalam zanim kupilam cybexa:-D
magdlaenka- twoj tekst o pozycji spolecznej mnie rowalil:-D:-D:-D
ATsonia-nie wiem ile teraz wazy Szymon ale cybex jest do 15 kg,wiec jesli wazy np 12 kg to nie polecam bo wyrosnie ci zanim na spacer z nim pojdziesz;-)Dobrze ze moja Juli zatrzymala sie na10kg,tez kolosek:happy2:Z tych co zaproponowalas i ktore zaproponowaly dziewczyny to zdecydowanie najbardziej spodobal mi sie 4-kolowy jeep sportline-nietypowy design i super kolorki,bralabym od zaraz:tak:3-kolowcow nie oceniam bo kojarza mi sie z rikszami,tylko od 2 strony;-):-D
Aha,moj cybex to taki-troche inny niz ten co pakuzje magdalenka ale w ten sam desen.
http://www.allegro.pl/item882291088_new_2009_wozek_cybex_topaz_parasolka.html

Saro bo ty masz topaza a ja callisto pokazuje ;-)
a co do użyteczności wagi wózków to gadałam z facetem w sklepie, i ponoć wg jakichs tam norm europejskich wszystkie wózki mają byc dostosowane dla dzieci do 18kg, ale podobno sa tak konstruowane że i 20 kg dzieciaczka też by utrzymały, że to po prostu norma od górna i tak musi być ;-)

tu sie zgodze,nam tez facet mowil ze 15 kg to takie minimum-ze tak podaja bo tez panike zrobilam w sklepie czy to nie za maly przedzial.Ale szymek atsonii zawsze przodowal wagowo wiec lepiej wybrac wozek do 20kg.

Tlen jesteś zadowolona? a właśnie nie jest zbyt wąski ten wózeczek? Zwłaszcza teraz jak dochodzi kurtka i kocyk/śpiworek, no i czy budka mu skrzypi, bo oglądałam filmik i coś mi się tam wydawało że skrzypiała ;-)
my się mieścimy bez problem wraz z kombinezonem i śpiworkiem
korzystam nawet z pasów :-)
wg mnie budka jest ok nic nie skrzypi
my zanim kupiliśmy na allegro pojechaliśmy do stacjonarnego sklepu i tam obejrzeliśmy wszystkie 3 dostępne modele cybexa od a do z
wg nas callisto jest idealny

reklama
Magdalenka-ale w budzie nie ma co skrzypiec:-DAz fote z jesieni odnalazlam,zobacz tam jeas tylko taka 1 poprzeczka ktora sie bezszelestnie sklada.No i buda w cybexach topaz jest wysoka-zauwaz ze Julicie daleko do konca,wiec ostatecznie jako 3-latka tez sie tam zmiesci:tak:A spiworek kupilam za 63 zl z allegro-pasuje kolorkiem idealnie:tak:Cala Julita sie spokojnie miesci w nim na luzie,jednak na obecne sniegi polecam duze kola-sama jezdze tym drugim wozkiem:tak:
Tlen-jak dla mnie tez cybexik super sie sprawdza (topaz).Mam w sobie takie jakies wewnetrzne zadowolenie ze wtedy zaryzykowalam i po prostu kupilam:tak:

Załączniki

• cybex.JPG
    cybex.JPG
    47,1 KB · Wyświetleń: 54

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry