reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja przyznaję, ż e na razie nie kupowałam za dużo zabawek, pchacza jeszcze nie mamy, a to przez to że niedługo święta.. więc pewnie Jasiek dostanie trochę zabawek, a już teraz ma za dużo i mu wymieniam co parę dni...
na razie jako pchacz stosuje pufę w dużym pokoju :-D ma idemalną dla niego wysokość i sobie ją popycha prze sobą i idzie :-D

reklama
Ja jednak kupię wykładzinę, jakoś mi dywan mi nie pasuje do koncepcji, zresztą chcę mieć całą powierzchnie podłogi "wypełnioną" :tak: Pies i tak bedzie miał tam zakaz wstępu, myślę, że z czyszczeniem też nie będzie problemu - mam dobry odkurzacz. Zresztą dziecko to świnka w chlewie :-D

iwona moj napoczatku za szybko pchal raczkami a za wolno przebieral nozkami ale wtedy trzymalamchacza a teraz juz zasuwam sam.
Nie odjerzdza mu:-)

Dominika moj pcha wszystko co ma pod reka,nawet miske,pudelko po ciastkach..wszystko...!!

Eve "swinka w chlewie" :-D

Eve wykladzina to zbieracz roztoczy i innych swinstw... ja mam wykladzine, ale wybierajac ja sugerowalam sie przedewszystkim tym zeby byla praktyczna...krotki wlos jedynie z kolorem n ie trafilam mam biala :-) prana juz byla....teraz kupila bym te akrylowe one sa super....

W czym te akrylowe są lepsze?? Pewnie cenĄ też się różnią od normalnych??
W żłobku też maja wykładzinę ale nie wiem jaką.

Julitka najbardziej lubi pchacza jako zabawke na siedzaco.Jak wlacza bonczym uchwytem melodyjke to ja zaczynam klaskac i gwizdac w rytm a ona sie smieje ze mnie:-DI jak tylko uruchomi melodie to zaraz na mnie patrzy czy juz "uruchomila mnie":tak:Czasem spaceruje z pchaczem ale musi sama.Bo jak ja ja dostawie do niego to sie drze wnieboglosy-straszna z niej indywidualistka,tesciowa mowi ze to maly tyran rosnie i jest bardziej uparta niz jej 2 synow razem wzietych:eek::-DPchacz nie odjezdza do przodu,tez sie tego obawialam.A najchetniej chodzi z krzeslem.za to przy meblach i w lozeczku to juz prawie biega nie chodzi takie ma tempo:tak:

Co do baniek-nawet nie mielismy czasu tego otworzyc i zobaczyc jak dzialaja,ja mam naprawde b.malo czasu na wszystko taka jestem zalatana:eek:

Ewelcia-fakt,twoj szymonj to biega z tym pchaczem!
A na innym forum mamy dziewczynke mlodsza od Julitki o tydzien ktora juz chodzi-sama i to calkiem pewnie,ale to inne forum wiec nie bede sie rozpisywac i zachwycac tutaj:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też zauważyłam że polskie produkty ciągle się zmieniają, miałam ulubiony płyn do płukania E biały z kwiatkami białymi na rysunku i go zlikwidowali :-( a proszki E sa beznadziejne, zamierzam zacząć kupować te niemieckie z allegro.
Mój na razie nie używa pchacza do chodzenia tylko do zabawy :tak:

a ja kiedys oglądałam program na TVN że te niemieckie proszki różnia sie od naszych tylko skoncentrowaniem.
Tzn że niemeickiego jako tako trzeba uzyć mniej ale jest za to droższy. Polskiego trzeba użyć więcej ale jest tańszy.
Porównywali cene proszku, ilosc zużytą i wyszlo że to jest identyczny wydatek:szok::-):-):-)

reklama
Do góry