reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Myfa dywany świetne:-)
Edis ja kupują DASH tylko tego co zawsze brałam wycofali był rewelacyjnu ostatnio mąż kupił taki duży profesional o taki PROMOCJA PROSZEK DASH 8,2 KG 121-242 PR. (830855716) - Aukcje internetowe Allegro i był do bani,później na ryneczku kipłam na spróbowanie mniejszy nie profesjonal i był ok o taki NIEMIECKI PROSZEK DASH 113 PRAŃ (842497221) - Aukcje internetowe Allegro teraz chyba kupię taki NIEMIECKI DASH 100-200 PRANIA ŁÓDŹ - NAJTANIEJ (831281886) - Aukcje internetowe Allegro własnie ten co wycofali był taki z płynem tylko nir pisało profesional
Sara ja tez zamówiłam zabawki od tego Timura mam nadzije że bedzie z nimi wszystko ok a samochodzik faktycznie tani był więc niema co załować pewnie te baterie droższe były :-D:-D:-DNo własnie a jak banki??

reklama
teraz używam niemiecki żel do prania Persil. Jestem zadowolona:tak:

|Szkoda tylko ze proszki i zele nie są tak inteligentne żeby uchronić inne tkaniny przed farbowaniem. Ostatnio przez przypadek w praniu znalazła się granatowa apaszka i wszystko co było w bębnie zrobiło się fioletowe:eek: a miałam taki piękny różowo-biały szlafrok:-(

Ja kupuje persil albo wizir,kiedyś też kupowałam weiser ......,nie pamietam drugiej czesci nazwy ,tez był dobry.Do delikatnych rzeczy kupowałam płyn perwoll ale ostatnio kolezanka doradziła mi coral.A do płukania zawsze lenor ten delikatny.

O własnie co do Lenora co też ci nasi Polacy wymyślili zmienili opakowanie lenora i zapach tez się zmienił wręcz capi :szok::szok::szok:zawsze kupowałam żółty i niebieski ten zwykły a teraz no smród :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakich mało czy ktoś też tą zmianę zauważył???
I czemu u Niemców Lenor zawsze jest taki sam butelka,zapach,konsystencja tylko nasi musza swoje pięć groszy wcisnąć

Właśnie miałam licytować Martyni pchacz już stał 60 zł a tu patrzę własnie ktos wystawił z kup teraz i kupiłam za 55zł:-) Pchacz CHICCO Zamiast chodzika (846154699) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a czy wasze pociechy śmigają przy tych pchaczach? Bo Gosieńce na razie on służy jedynie do zabawy. Najlepsze są te "boczne oczka" :-D;-)

ja kupuje ostatnio płyn e koncentrat pieknie pachnie rozowy.... ubranka kore sprzedalam na allegro byly w nim wyprane babka e-mala m,i przyslala w czym plukalam bo tak cudnie pachna....ostatnio silan probuje i w sumie jest dobry ....najbardziej podobal mi zapach lenora ten z bialym tulipanem, ale dawno go nie widzialam...

proszki do bialego wizir a do coloru persil....

zeli nigdy nie probowalam.....w czym lepsze sa od proszku?

Ja nie zauważam róznicy między płynem a proszkiem,piorę raz w tym raz w tym .Muszę kupić ten płyn e.Powiedzcie mi jak jest z tymi pchaczami,czy jak dziecko sie tego trzyma i chce iść to nie poleci do przodu ?Nie wywróci sie?

Ja nie zauważam róznicy między płynem a proszkiem,piorę raz w tym raz w tym .Muszę kupić ten płyn e.Powiedzcie mi jak jest z tymi pchaczami,czy jak dziecko sie tego trzyma i chce iść to nie poleci do przodu ?Nie wywróci sie?

No własnie kupiłam ten pchacz i teraz zastanawiam się czy on małej nie będzie odjeżdżał????

reklama
Do góry