reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Eve miałam na mysli te wykladziny tego typu....

Wykładzina Druk Disney Uliczki Cars Szer. 400cm (817043142) - Aukcje internetowe Allegro

łatwe w utrzymaniu

ja mam taka welniana... jak u tego sprzedawcy.....

ja tam nie wiem czy roznia sie tylko tym proszki......znajoma pracowala w zakladzie Dosi jako kontroler jakosci i inny sklad maja proeszko i plynuy do państwa Europy zachodniej , Angliii a inny do Polski i państw Europy wschodniej..pd...

u nas nie ma tak restrykcyjnych wytycznychodnoscie toksycznych skladnikow...niestety....dlatego nawet w gllupiej farbiue do wlosow mamy mniej srodkow upiekszajacych odzywczych a wiecej chemii....balsamy podobnie sa o niebo lepsze....oczywiscie nie dotyczy to wszystkiego....

Ostatnia edycja:
Nasze ostatnie nabytki-nei pokazywałam zdjęć:tak:

1)Gitarka grająca i tak sie fajnie kręci i się drze :-D jak sie te kuleczki w srodku ruszają.
2) gąsiennica gawędziarka-najlepiej smakują Oliwierowi jej włosy-uwielbia je gryźć.:-D
3) Prezent od Mikołaja(mama i tata), pierońsko drogi ale najbardziej z wszystkichpchaczy mi się podobał.:tak:
4) Mata grająca tez od Mikołaja(chrzestna), jak sie naciśnie na obrazki to one grają muzyczke i wydają dźwięki zwierząt :tak:

na razie to tyle..:tak:

Ostatnia edycja:
madzik - ten pchacz jes the best - mamy taki sam - mały od kilku miesięcy tylno nim się bawi najchętniej :tak:
magdalenka - komedia ten wózek, normalnie czołg :-D

madzik super zabaweczki, pchacz też super, my tez mamy v-tech'a tylko, że inny model, tez mi się najbardziej podobały wlasnie tej firmy
magdalenka odjechany ten wzóczek, ale ja chyba bym go nie chciała

dziewczyny 10 grudnia w Carrefour będzie zniżka na zabawki 30%- własnie w radio słyszałam:-) tzn za każde wydane 100 zł, dostaje się 30 zl w bonach.:-) za 200 zł dostaje się 60 zł w bonach.:-)

reklama
Do góry