reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ale pierwszy jest taki pleciony bez włosa a drugi ma krótki włos, wiec jesli ma sie na nim bawic dziecko bedzie mu milej na tytm z włosem.Tak mi się wydaje.:-)

no, modro, w sumie drogo, za taki mały chodniczek...
ja tam zawsze patrzę tylko czy z czystej wełny jest całość dywanu.
za nasz też nie mało zapłaciliśmy, a wymiar ma chyba gdzieś ze 2mx2m...

teściowie kupili na allegro bardzo mało używany (chyba nawet wcale), 100% wełniany, bardzo dobrej jakości, za 200zł 3m x 2m, ale strasznie się nacieli, bo w opisie było, że kolor ma popielaty/pistacjowy, a przyszedł ewidentnie niebiesko-liliowy:eek::eek::eek: przecież taki kolor do niczego nie pasuje! chyba że ktoś ma taki cały wystrój pokoju. teściowa wkurzona, a teść zadowolony, bo tanio :eek: nie wiem co z tym ostatecznie zrobili

Modro, a czemu nie wykładzina?? Byłam ostatnio u znajomych na nowym mieszkanku, jak weszłam do dziecinnego to sama chciałam się położyć na podłodze :-D
Mam plana zafundować taką Adzie w pokoiku - komfort firma, ale nie znam jeszcze modelu.

A ja wykładzinę odradzam,cięzko się pierze a przy dziecku wiecznie będzie coś a to jedzonko a to ciasteczko a to owoc nie wspomne ile razy popuści zanim nauczy się kożystać z nocniczka czy kibelka.Moja sąsiadka była tak bardzo za wykładziną ,bardzo ładna była niepowiem ale ja odradzałam i tak ja założyła po roku poszła w śmieci i kupa pieniedzy w błoto

Modro-popieram,dywan lepszy-cyk jest,cyk nie ma go,latwo wyprac.Wykladzina zazwyczaj zajmuje spora powierzchnie (czesto wchodzi pod meble) i troche ciezej ja czyscic.

PS.w lumpku jak nigdy kupilam dzis tylko 2 rzeczy Julicie i nic na handel-normalnie badziew byl dzisiaj jakis!

Aaaaa, i przyszly zabawki od timura...hmmm...pianinko jest OK,nawet fajne,gralam sobie wlazl kotek na plotek i byly sobie kurki trzy;))) ale ten samochodzik...dzizas...troche badziewiasty jest.No ale czego ja sie spodziewalam za 5 zl?;))) bo tyle to autko kosztowalo?Ogolnie nie polecam sprzedawcy,chyba ktos tez mnie tu przestrzegal.A w kazdym razie nie polecam samochodzika,bo to pianinko ujdzie w tlumie;)

sara - ostrzegałam :) mówiła,ze ten samochodzik to trochę badziew, już mógł sobie darować te baterie gratis!!! Bow takich zabawkach zawsze są baterie wmontowane.

reklama
Do góry