reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ale pierwszy jest taki pleciony bez włosa a drugi ma krótki włos, wiec jesli ma sie na nim bawic dziecko bedzie mu milej na tytm z włosem.Tak mi się wydaje.:-)

no, modro, w sumie drogo, za taki mały chodniczek...
ja tam zawsze patrzę tylko czy z czystej wełny jest całość dywanu.
za nasz też nie mało zapłaciliśmy, a wymiar ma chyba gdzieś ze 2mx2m...

teściowie kupili na allegro bardzo mało używany (chyba nawet wcale), 100% wełniany, bardzo dobrej jakości, za 200zł 3m x 2m, ale strasznie się nacieli, bo w opisie było, że kolor ma popielaty/pistacjowy, a przyszedł ewidentnie niebiesko-liliowy:eek::eek::eek: przecież taki kolor do niczego nie pasuje! chyba że ktoś ma taki cały wystrój pokoju. teściowa wkurzona, a teść zadowolony, bo tanio :eek: nie wiem co z tym ostatecznie zrobili

Modro, a czemu nie wykładzina?? Byłam ostatnio u znajomych na nowym mieszkanku, jak weszłam do dziecinnego to sama chciałam się położyć na podłodze :-D
Mam plana zafundować taką Adzie w pokoiku - komfort firma, ale nie znam jeszcze modelu.

A ja wykładzinę odradzam,cięzko się pierze a przy dziecku wiecznie będzie coś a to jedzonko a to ciasteczko a to owoc nie wspomne ile razy popuści zanim nauczy się kożystać z nocniczka czy kibelka.Moja sąsiadka była tak bardzo za wykładziną ,bardzo ładna była niepowiem ale ja odradzałam i tak ja założyła po roku poszła w śmieci i kupa pieniedzy w błoto

Modro-popieram,dywan lepszy-cyk jest,cyk nie ma go,latwo wyprac.Wykladzina zazwyczaj zajmuje spora powierzchnie (czesto wchodzi pod meble) i troche ciezej ja czyscic.

PS.w lumpku jak nigdy kupilam dzis tylko 2 rzeczy Julicie i nic na handel-normalnie badziew byl dzisiaj jakis!

Aaaaa, i przyszly zabawki od timura...hmmm...pianinko jest OK,nawet fajne,gralam sobie wlazl kotek na plotek i byly sobie kurki trzy;))) ale ten samochodzik...dzizas...troche badziewiasty jest.No ale czego ja sie spodziewalam za 5 zl?;))) bo tyle to autko kosztowalo?Ogolnie nie polecam sprzedawcy,chyba ktos tez mnie tu przestrzegal.A w kazdym razie nie polecam samochodzika,bo to pianinko ujdzie w tlumie;)

sara - ostrzegałam :) mówiła,ze ten samochodzik to trochę badziew, już mógł sobie darować te baterie gratis!!! Bow takich zabawkach zawsze są baterie wmontowane.

reklama
Do góry