reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
byłam dzisiaj w carrefourze, myslałam ze coś kupię fajnego a tu doopa, chyba wszystko pochowali w związku tą promocją z fisher price były uczniaczki po 119zł, krzesełko lifczydełko za 159, pociąg a kuku za 99zł, jakiś pchacz ceny nie pamiętam. A mnie interesuje ta zabawka, ale niestety jej nigdzie nie ma Fisher Price - Pociąg zaskakujących zwierzaków grający tzn jest w smyku za 259zł:szok::szok: i do tego z porwanym pudełkiem. Na allegro tez brak:-(

oooo tu znalazłam za 199zł, FISHER PRICE POCIĄG ZASKAKUJĄCYCH ZWIERZAKÓW AMAZING ANIMALS chyba podpuszcze na to dziadków:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A dziewczynki przypomniało mi się - kupiłam u timura taką przyssawkę na stolik - konik co się obraca wokół własnej osi i grzechocze za 10zł, był przyczepiony ale stał na ziemi i Filip dziś niechcący na niego usiadł i zabawka się połamała!!!! :szok: dobrze ze byłam przy tym bo te kawałki plastiku i śruba... brrrrrrr!! faktycznie co tanie to badziew :no:

Iśku no niestety, moja śp. mama by powiedziała "za tanie pieniądze, to psy mięso jedzą" i tak jest ze wszystkim, lepiej kupić uzywaną ale markową zabawkę niż jakies tanie badziewie nawet nowe

Ostatnia edycja:
Iwona ja kupilam taki Vtech uzywany, bardziej mi sie podoba...zastanawialam sie kiedys nad czyms podobnym jak ten pierwszy - dla Huberta jak byl maly, ale balam sie ze te wystajace po boku kola beda mu przeszkadza w chodzeniu........ jazda na takim odpychaczu nie jest najlepsza dla maluchow podobnie jak siedzenie z wywinietymi nozkami ciezko mi opisac ta pozycje..... nam ortopeda zabronil pozniej takich jezdzikow dla Huberta (ze wzgledu na koslawosc stopki)

Iwona - my mamy oba pchacze - ten pierwszy dostał na prezent i na razie interesują go tylko te kręciołki, nie wiem czy będzie dobry jako jeździk, okaże się potem. A ten drugi jest rewelacyjny - polecam :-)

reklama
Do góry