reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
byłam dzisiaj w carrefourze, myslałam ze coś kupię fajnego a tu doopa, chyba wszystko pochowali w związku tą promocją z fisher price były uczniaczki po 119zł, krzesełko lifczydełko za 159, pociąg a kuku za 99zł, jakiś pchacz ceny nie pamiętam. A mnie interesuje ta zabawka, ale niestety jej nigdzie nie ma Fisher Price - Pociąg zaskakujących zwierzaków grający tzn jest w smyku za 259zł:szok::szok: i do tego z porwanym pudełkiem. Na allegro tez brak:-(

oooo tu znalazłam za 199zł, FISHER PRICE POCIĄG ZASKAKUJĄCYCH ZWIERZAKÓW AMAZING ANIMALS chyba podpuszcze na to dziadków:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A dziewczynki przypomniało mi się - kupiłam u timura taką przyssawkę na stolik - konik co się obraca wokół własnej osi i grzechocze za 10zł, był przyczepiony ale stał na ziemi i Filip dziś niechcący na niego usiadł i zabawka się połamała!!!! :szok: dobrze ze byłam przy tym bo te kawałki plastiku i śruba... brrrrrrr!! faktycznie co tanie to badziew :no:

Iśku no niestety, moja śp. mama by powiedziała "za tanie pieniądze, to psy mięso jedzą" i tak jest ze wszystkim, lepiej kupić uzywaną ale markową zabawkę niż jakies tanie badziewie nawet nowe

Ostatnia edycja:
Iwona ja kupilam taki Vtech uzywany, bardziej mi sie podoba...zastanawialam sie kiedys nad czyms podobnym jak ten pierwszy - dla Huberta jak byl maly, ale balam sie ze te wystajace po boku kola beda mu przeszkadza w chodzeniu........ jazda na takim odpychaczu nie jest najlepsza dla maluchow podobnie jak siedzenie z wywinietymi nozkami ciezko mi opisac ta pozycje..... nam ortopeda zabronil pozniej takich jezdzikow dla Huberta (ze wzgledu na koslawosc stopki)

Iwona - my mamy oba pchacze - ten pierwszy dostał na prezent i na razie interesują go tylko te kręciołki, nie wiem czy będzie dobry jako jeździk, okaże się potem. A ten drugi jest rewelacyjny - polecam :-)

reklama
Do góry