reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

fajowe zakupy porobiłyście :-)
fajny ten talerzyk z podgrzewanym dnem, kupimy taki później, na razie daję małemu małe porcje więc mam zwykłe miseczki szklane, on ich do rąk nie dostaje :tak:

reklama
Bylam wczoraj w tym tesco na tej nocy zabawek i kupilam dla chrezesnicy taka kase bardzo podobna do tej KASA SKLEPOWA WIELOFUNKCYJNA + AKCESORIA [135635] (825822341) - Aukcje internetowe Allegro
Dla Maji taki jezdzik-pchacz- jest super naprawde nie spodziewalam sie ze za takie pieniadze bedzie taki fajny- ma skretne koła, klakson i ja mam wersje z otwieranym siedziskiem- kosztowal 30zl- 20 % ze wzgedu na ta noc zabawek:-)
*** JEŹDZIK DLA DZIECI POLICJA, STRAŻ, GIRLL *** (823407880) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki zielony
Z ubranek tylko dwie rzeczy- bylam strasznie zla bo juz wszytsko wykupione!! Bylam popoludniu i tych kompletow co Ivaz pokazywala bylo 5 a tych ogrodniczek z prosiaczkiem ze 20 co najmniej- a pojechalam w nocy to nie zostalo nic! Moglam kupic popoludniu ale nie wzielam kuponu z rabatem mialam 15zl obnizki i teraz jestem zla na sioebie:crazy: Za to kupilam bluzeczke za 8zl i kurtke na wiosne troche wikesza za 40zl no ale zaplacilam wlasnie 15zeta mniej:-)

a m w nocy kupił fontannę z piłek pleyskoool:happy: ale bez baterii więc narazie nie wiemy jak działa;-)

Moja koleżanka ma właśnie taką fontannę i jak dla mnie jest rewelacyjna. Fantastycznie piłeczki latają. Ja dla mojej córeczki również chcę taką kupić, ale na razie inne zabaweczki kupuję :)

Dziewczyny,
a tak z innej beczki, czy któraś z Was, która ma fotelik Maxi cosi Cabrio bądź citi, ściągała już materiał do prania? Mój m. dziś ściągał i w pewnym momencie się "zaciął", bo trzeba by chyba pasy rozpruwać :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja na www.gumtree.pl kupiłam taki pchacz za 40 zł z odbiorem własnym i muszę stwierdzić, że jest świetny, stan bdb, najbardziej mi sie podoba to że można zdjąć ten panel grający :-):-). Zośce też się podoba, co prawda jeszcze nie zkumała o co chodzi z tym pchaczem, ale sam panel bardzo jej się podoba i co chwila go włącza:tak:

reklama
bo to tez firmy v-tech, polowałąm na taki jak wy macie na allegro (najbardziej mi się podobają), ale dwa razy mnie przelicytowali, a 100zł to trochę przy dużo, za używaną zabawkę, a ten się trafił w miare tani to się skusiłam:tak:

Do góry