reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

fajowe zakupy porobiłyście :-)
fajny ten talerzyk z podgrzewanym dnem, kupimy taki później, na razie daję małemu małe porcje więc mam zwykłe miseczki szklane, on ich do rąk nie dostaje :tak:

reklama
Bylam wczoraj w tym tesco na tej nocy zabawek i kupilam dla chrezesnicy taka kase bardzo podobna do tej KASA SKLEPOWA WIELOFUNKCYJNA + AKCESORIA [135635] (825822341) - Aukcje internetowe Allegro
Dla Maji taki jezdzik-pchacz- jest super naprawde nie spodziewalam sie ze za takie pieniadze bedzie taki fajny- ma skretne koła, klakson i ja mam wersje z otwieranym siedziskiem- kosztowal 30zl- 20 % ze wzgedu na ta noc zabawek:-)
*** JEŹDZIK DLA DZIECI POLICJA, STRAŻ, GIRLL *** (823407880) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki zielony
Z ubranek tylko dwie rzeczy- bylam strasznie zla bo juz wszytsko wykupione!! Bylam popoludniu i tych kompletow co Ivaz pokazywala bylo 5 a tych ogrodniczek z prosiaczkiem ze 20 co najmniej- a pojechalam w nocy to nie zostalo nic! Moglam kupic popoludniu ale nie wzielam kuponu z rabatem mialam 15zl obnizki i teraz jestem zla na sioebie:crazy: Za to kupilam bluzeczke za 8zl i kurtke na wiosne troche wikesza za 40zl no ale zaplacilam wlasnie 15zeta mniej:-)

a m w nocy kupił fontannę z piłek pleyskoool:happy: ale bez baterii więc narazie nie wiemy jak działa;-)

Moja koleżanka ma właśnie taką fontannę i jak dla mnie jest rewelacyjna. Fantastycznie piłeczki latają. Ja dla mojej córeczki również chcę taką kupić, ale na razie inne zabaweczki kupuję :)

Dziewczyny,
a tak z innej beczki, czy któraś z Was, która ma fotelik Maxi cosi Cabrio bądź citi, ściągała już materiał do prania? Mój m. dziś ściągał i w pewnym momencie się "zaciął", bo trzeba by chyba pasy rozpruwać :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja na www.gumtree.pl kupiłam taki pchacz za 40 zł z odbiorem własnym i muszę stwierdzić, że jest świetny, stan bdb, najbardziej mi sie podoba to że można zdjąć ten panel grający :-):-). Zośce też się podoba, co prawda jeszcze nie zkumała o co chodzi z tym pchaczem, ale sam panel bardzo jej się podoba i co chwila go włącza:tak:

reklama
bo to tez firmy v-tech, polowałąm na taki jak wy macie na allegro (najbardziej mi się podobają), ale dwa razy mnie przelicytowali, a 100zł to trochę przy dużo, za używaną zabawkę, a ten się trafił w miare tani to się skusiłam:tak:

Do góry