reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
My zajechalismy wracając ze szpitala do Tesco (poprawiam na Carreofour), chłopaki siedziały w samochodzie a ja poszłam po zabawki:-D
Kupiłam
GĄSIENNICA GAWĘDZIARKA FISHER PRICE OD SUPER S!! (824445278) - Aukcje internetowe Allegro

Cudna ta gąsiennica:-):-) Oliwier jest zachwycony:-D:-D. Kosztowała 129 zł.
Drugie to kostka, cena taka sama jak na allegro.
GRAJĄCA KOSTKA WIELOFUNKCYJNA EDUKACYJNA SIMBA (817645388) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
SIMBA INSTRUMENTY MUZYCZNE *GITARA* + PREZENT (828764559) - Aukcje internetowe Allegro
Też jest świetna bo wydaje odgłosy na które Oliwier klaszcze:-D:-D cena 29 zl wiec mniej niż na allegro

Za całość zapłaciłam 218 zł - 80 zl w bonach:-):-):-) Czyli 138 zł za wszystkie zabawki bo bony na żywność się wyda:tak::tak:

Eve jeździk super ale cena dla mnie zaporowa!! aż tak bogata to nie jestem:-D:-D

Ostatnia edycja:
Własnie madzik chyba w carefurze??? To byłaś rzut beretem od mojego domu, bo ja mieszkam przy wileniaku, tez byłam wczoraj popołudniu, ale jak zobaczyłam te kolejki po odbiór kuponów to wymiękłam.

Sorki dziewczyny w CARREFOUR:-D:-D pisałyście tyle o tym kompleciku dla dziewczynki z Tesco ze się zamotałam.:-D:-D

Ivaz ja nie byłam tam koło Ciebie, bo pojechaliśmy do Mińska Maz:tak: Na wlocie do Mińska jest tez Carrefour(mniejszy ale to tez hipermarket). Woleliśmy tam bo wiedziałam że nie będzie strasznych kolejek;-)

i my mamy bluzeczki z Tesco:tak: babcia sie pofatygowala i kupila 3 dla wnusi:-D tylko, ze byly juz mocno poprzebierane:-(
Madzik super zabawki!
a jesli chodzi o talerzyk, o ktorym pisala mordoklejka, to naprawde super sprawa, zupka jest caly czas cieplutka:)) my tez mamy niepodzielny.

Sorki dziewczyny w CARREFOUR:-D:-D pisałyście tyle o tym kompleciku dla dziewczynki z Tesco ze się zamotałam.:-D:-D

Ivaz ja nie byłam tam koło Ciebie, bo pojechaliśmy do Mińska Maz:tak: Na wlocie do Mińska jest tez Carrefour(mniejszy ale to tez hipermarket). Woleliśmy tam bo wiedziałam że nie będzie strasznych kolejek;-)
Wiem, wiem znam te rejony bo pochodzę z Kałuszyna;-), a zabaweczki super

Jeja dziewczyny ale te wszytskie ciuszko sa super az sie napalilam i jade dzis z mama do tesco nakupowac troche:-D a przy okazji jakies zabawki kupie dla chrzesnicy na mikolaja bo jest ta noc zabawek....
Aha ivaz a ten komplecik jest boski- i chyba cie zmartwie ale nie tylko Zocha bedzie w takim biegac bo obiecalam sobie ze Majce tez taki kupie:-p

reklama
Jeja dziewczyny ale te wszytskie ciuszko sa super az sie napalilam i jade dzis z mama do tesco nakupowac troche:-D a przy okazji jakies zabawki kupie dla chrzesnicy na mikolaja bo jest ta noc zabawek....
Aha ivaz a ten komplecik jest boski- i chyba cie zmartwie ale nie tylko Zocha bedzie w takim biegac bo obiecalam sobie ze Majce tez taki kupie:-p
Gosia wcale się nie martwie fajnie, że się wszystkim tak podoba

Do góry