reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Świetna ta przecena w Tesco. My dostaliśmy pakę ciuchów ze stanów więc nie mam co narzekać i na najbliższy rok chyba ciuszków nam starczy, ew. pojedyncze rzeczy dokupię.

Kupiliśmy dziś fotelik Coneco Zenith:tak: Już nie mogę się doczekać jak przyjdzie. Taki fotelik ma też chyba Sara!

reklama
Mi się ten komplet tak spodobał, (Tomkowi zresztą też) że dzwoniłam do siostry czy nie miała by po drodze nam go kupić. Zgodziła się ;-) mam nadzieję, że dostanie !

Isku-super zakupy i jak tanio!:tak:I powodzenia w interesach,teraz na swieta dobry okres jest w "opychaniu";-)
Ivaz-ale CUDA te ciuszki!!!Sliczne kolorki:tak:
Ola-tez udane zakupki:tak:

Ja jak wiecie pampkow nie kupuje,ale kolezanka mi przyniosla teraz paczke pieluch Tesco baby esentials czy cos takiego-zielone opakowanie-myslalam ze bedzie badziew a sa calkiem dobre!Mamy midi - 9-18 kg.Podobno kosztowaly 32 zl i podobno to tanio (ja sie nie znam bo nie kupuje).Uzytkuja sie calkiem dobrze:tak:

Ktos tu opytal o rajstopki-tak,te z LIMAR sa fajne-sliczne wzorki i maja antyposlizgowe stopki,wlasnie takie same ma tez Adusia Eve:tak:

karolka-tak,fotelik jest fajny,wlasnie taki mamy:tak:A jaki macie kolorek?

Siosttra była w tesco i nie było tego kompletu a buu :-(
Ja też ostatnio używam pieluch z tesco, nazywają się gaga i tak mi się spodobały, że wolę je niż te z biedronki (cena identyczna 26.99 za 56sztuk)

reklama
Do góry