reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Jak zwykle mam tu duzo do dodania od siebie ale tyle napisalyscie ze bede sie musiala cofac do postow i edytowac swoja odpowiedz po kilka razy bo juz nie pamietam co kto napisal:szok:

Domi-masz zawodowa alergie na Ikee jak ja na Media Markt-jak musialam rozliczac ich kiloooometrowe faktury (zwlaszcza w grudniu!!!) to od razu "bolala mnie glowa" i wolalam isc na plotki byle jak najpozniej sie za nie zabrac:-D

zabawki-wszystkie zabaweczki ktore pokzywalyscie sa fajne.Baaaardzo podoba mi sie pchacz Chicco-widzialam go na zywo tez,jest dosc maly i lekki co ponoc wazne pod katem ortopoedycznym!Gdy pchacz jest za ciezki dziecko zle rozklada ciezar ciala i zle stawia stopki,Pchacz m byc tylko pomoca leciutka do podporu a nie by go pchac z wysilkiem.Na 99% go kupujemy juz lada dzien bo moja kobietka juz tylko raczkuje i wstaje-zadna zabawka do reki jej "nie zaspokoi":tak:

Ivaz-sweterek CZAD!Sliczmy,jak nowy i jaka cena!!!

foteliki-my jeszcze nie wozimy w tym 9-25 kg bo nam powiedziano w sklepie ze przodem do kierunku jazdy najbezpieczniej od 10 kg wg jakichs tam norm europejskich.A Julitka jak na zlosc slabo przybywa wiec fotelik stoi w kacie w pokoju:baffled::-DTe ktore wklejalyscie bardzo fajne-ale ja mam podobnie jak Domi i zawsze uznam ze fajne bo nie znam sie na nich,wiec oceniam tylko to co widze.A co do crash testow-najlepiej wybrac najbezpieczniejszy-to niezaprzeczalna prawda.Moj m.jednak jest zdania ze crash testy,jak i kontrola jakosci dotycza wybranych partii towaru a nie 100% (chlopak z pordukcji,wie co mowi:-D) wiec nawet towar z najlepszymi wynikami jakosci/crash testow moze byc wadliwy-to jak z autami,zycia nie gwarantuje zadne autko;-)Ale zdecydowanie macie racje-tez wybralabym najbezpieczniejszy fotelik sposrod tych w tej samej klasie.

Niby watek o kupowaniu ale ja obracam kasa jak nalezy i nie bylabym soba gdybym sie nie pochwalila ze zeszla mi PIATA w tym tygodniu aukcja (od wt do sob)-kula pelzak:-DNiestety nadal jest spora nadwyzka w wydawaniu kasy niz "zarabianiu" dzieki sprzedazy...;-):-D

aaaa,oczywiscie ze zapomnialam o zyms wiec dopisuje:

te krzeselka-siedziska sa fajne,ale chyba tylko dla bardzo spokojnyh dzieci.Moja mala WIERCIPIETA ma chyba owsiki w dupce,bo ona by po kilkunastu sekundach wyszla z takiego siedziska nie baczac czy bedzie miala miekkie ladowanie czy nie;)

Jeszcze to:

my sweterki mamy w wiekszosci bez kapturkow,za to polarki w wiekszosci z kapturkami:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aaaa-jeszcze cos dodam!:-D

pomysl z puzzlami piankowymi na scianach-REWELACJA!
Przypomnialo mi sie ze jak chodzilam na zajecia bebniarskie (djembe,konga,bongosy,czego to ja w zyciu nie probowalam...i nadal chce!:-D)
to wlasnie na scianach byly steropiany,pianki i OPAKOWANIA PO JAJKACH:-D(te tekturowe).Obok w jaskini elektrykow(oczywiscie mow o gitarach:-D)bylo tak samo-to ma wlasciwosci wygluszajace wiec te puzzle piankowe ladnie by sasiadow oszczedzaly i wlasne uszy:tak:

I pozdrawiam zaloge z City Bum Bum z Wojtkiem na czele!To byly czasy,kurde kiedys byalam taka zakrecona a teraz sie krece przy pieluchcach:-Dale fajnie jest:tak:Maniulka,ciagle pamietam to Twoje boskie "fajnie jest byc mama"-naprawde dotarlas do mnie,to byl najlepszy post wszechczasow.A tak wogole to po winku z m.jestem,wiec moze zbyt rzewnie i wylewnie sie rozpisuje ups:-D

Sara za nim doczytalam ostatniego posta pomyslalam "pewnie Sara dzis cos pila":-D:-D:-D
A my juz wozimy szymka przodem do kierumku jazdy,heh wozimy raz na tydzien albo dwa:-D:-D:-D
Alez ty masz kobieto reke do sprzedazy na allegro:-p

No tak,ten tydzien sie pofarcil sprzedazowo,ale to oznacza ze nastepny moze (ale nie musi) byc kiepski-no coz,cykl sinusoidy jak to w prawach ekonomii,nigdy nie ma ciagle dobrej koniunktury.
Winko juz wywietrzalo-w koncu pozno juz.

dziewczyny fajne zakupy:tak: i ubraniowe i zabawkowe czy fotelikowe;-)

Magdalenka my tez mamy ten garnuszek, ale Nadia nie chce wrzucac tam klocków nawet przez ta duza dziure, bawi sie samymi klockami albo wkłada do srodka raczke i próbuje tez głowke:-D i on wtedy tez gra. Wiec na razie za bardzo nie kma o co chodzi z tymi klockami

dziewczyny fajne zakupy:tak: i ubraniowe i zabawkowe czy fotelikowe;-)

Magdalenka my tez mamy ten garnuszek, ale Nadia nie chce wrzucac tam klocków nawet przez ta duza dziure, bawi sie samymi klockami albo wkłada do srodka raczke i próbuje tez głowke:-D i on wtedy tez gra. Wiec na razie za bardzo nie kma o co chodzi z tymi klockami
Kitki przypuszczam, że Gosia też się teraz nie bardzo zainteresuje tym garnuszkiem, ale myślę, że za 3 miesiące będzie idealny, a że teraz tanio się napatoczył to grzech było nie zalicytować ;-)
pchacz też mi się bardzo podoba, a Gosia już chce chodzić :szok::szok::szok: więc myślę, że byłby idealny, marzy mi się jeszcze jakiś stolik dla niej ;-);-) może się uda coś fajnego na allegro wyhaczyć :tak::tak:

aaaa no i wieźliśmy dziś Gosię w foteliku (dawno już nie jeździliśmy) i kuchnia, musimy zaraz kupić nowy fotelik :sorry2::sorry2: bo Mała ma głowę prawie na styk, a myślałam, że da radę do Bożego Narodzenia :dry::dry:

reklama
Magdalenka-ale nam dzieci rosna co?Juz zmiana fotelika,tez kupujac fotelik ten 0-13 kg myslalam do do Bozego Narodzenia Julita pojezdzi w nim a tu ledwo sie miesci.:-D

Do góry