reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modro zabawki super, też o nich myślę, nawet dzisiaj oglądałam tę żyrafkę na żywca w sklepie, ale cana 108zł:shocked2::shocked2: w porównaniu z ceną z allegro, niezłe mają przebicie w sklepach. Chodzik pchacz też własnie taki chcemy kupić!!
Niestety fotelika nie widziałam bo nie mieli takich, za to oglądałam inne, maxi cosi priori też mi się bardzo podobają i też nieźle wypadają w testach, jednak dla nas bezpieczeństwo najważniejsze tak jak napisała Eve, wygląd jest mniej istotny.

reklama
Sliczny ten sweterek , jak też większość mam z kapturem a jak na to dojdzie kurtka z kapturem i czapka to jest troche tego za wiele i niewygodnie.Fajny ten fotelik , który pokazałaś ale faktycznie drogi a ja nie potrzebuje fotelika ,który można montować w dwoch kierunkach.Najczęściej jezdze sama , Marysia często płacze( chyba dlatego że mnie nie widzi) a ja nie widzę jej.Mam duży samochód i nie mogę wiedy nawet jej nic podać bo nie dosięgam.Wiec wole zeby jezdziła przodem i żebym mogła widzieć co robi.

edis - super ten bączek!!

My też nie mamy ikei w pobliżu, jak ostatnio byliśmy w Wawie to też zaliczyliśmy ten sklep, ja oczywiście wzięłam wielkiego zielonego aligatora dla synka, teraz służy jako ochrona przed obijaniem głowy w łóżeczku :)))

Justyna - mój nie tyle metki lubi co wszelkie sznurki i tasiemki, specjalnie mu różne przywiązuję do zabawek :))))

Dominika - super liste linkową zrobiłaś :))) mi się przyda jeśli chodzi o wózki - parasolki, dzięki :))) a co do puzzli to mój mąż wpadł na to samo - że można je na ścianę :))) ale na razie mamy tapety
Bansik - my mamy podobne siedzisko - link wkleję potem, musze poszukać, na razie jeszcze nie karmiłam synka w tym siedzeniu, służy do zabawy ze względu na stół z zabawkami
Iwona - super fotelik!!

Jeśli chodzi o krzesełka - siedziska, to przymierzałam się do zakupu fotelika bumbo - dla dzieci od 4 miesiąca życia do nauki siadania no i do karmienia - jest też do tego fajna tacka, tutaj akurat jest bez niej: BUMBO Krzesełko dla dziecka Promocja +Gratis !!! (786147063) - Aukcje internetowe Allegro
No ale że mój synek do maleństw nie należał to bałam się je kupić bez przymiarki i miałam szczęście, bo blisko mnie ktoś chciał je sprzedać, więc pojechałam z małym. Spodobało mu się bardzo bo wreszcie mógł siedzieć (miał 4,5 miesiąca), a ten sprzedawca poleciał i przyniósł nam to siedzisko 3 w jednym: Summer Infant 3-Stage Super Seat - Find lowest price on Summer Infant 3-Stage Super Seat at Shopping.com moje dziecko po prostu oszalało ze szczęścia i tym sposobem zrezygnowałam z bumbo, ale i dobrze bo bumbo jest do 10kg a te sommer infant do 15kg - i można je montować na krześle :))) póki co mój synek uwielbia ten obrotowy stół do zabawy

Ivaz boski ten sweterek!!!! masz rację :tak:- tyle tych kapturów, że aż za dużo...
Iśku - my też mamy aligatora:-p:-p:-p na samym początku leżał w łóżeczku żeby mała nie obracała się mimowolnie na plecki. teraz leży obok - bo mi się wydaje, że ma z nim za mało miejsca - z takich wielkich pluszaków mamy jeszcze pomarańczowego hipcia i pieska. jest jeszcze jakiś taki zielono nieboeski stwór - bie pamiętam co... ae też mam na niego hrapkę tylko mnie m powstrzymuje:-p

reklama
Justyna - mnie też mąż powstrzymywał przed zakupem ale wtedy i tak go nie słuchałam :))) uwielbiam kupować dla synka :)))

Do góry