reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Maniulka fajne zabaweczki;-)
Moj Szym jest bogatszy o spodnie H&M 12-18m, 2 pary spodni dresowych Next 12-18m i 4 bluzeczek 3sa na 12-18 a jedna na 18-23:tak::tak::tak:za wszystko dalam 8euro,czyli jakies 34zl:-p:-p:-p.
Spodnie H&M nowki sztuki:tak:
Bylismy na takim jarmarku co jest wszystko i niv........rzeczy nowe i rzeczy uzywane!!!!!!!11
Byl pchacz taki sam jak ja kupilam za 3e a tam byl za8e;-):-p

reklama
Maniulka fajne zabaweczki;-)
Moj Szym jest bogatszy o spodnie H&M 12-18m, 2 pary spodni dresowych Next 12-18m i 4 bluzeczek 3sa na 12-18 a jedna na 18-23:tak::tak::tak:za wszystko dalam 8euro,czyli jakies 34zl:-p:-p:-p.
Spodnie H&M nowki sztuki:tak:
Bylismy na takim jarmarku co jest wszystko i niv........rzeczy nowe i rzeczy uzywane!!!!!!!11
Byl pchacz taki sam jak ja kupilam za 3e a tam byl za8e;-):-p

Świetne zakupki a cana jeszcze lepsza!!!
Ja małej kupiłam dzisiaj w ikei IKEA | Zabawa | Zabawki | MULA | Kolejka no i oczywiście zero zainteresowania, pilot fajniejszy;-)

ivaz-kuuuurde!!! nie doczytałam, ja też byłam w markach :-D

modro-mamy żyrafkę-jest super :-D

piramidkę też mamy tylko zakończiną taką główką misia-też super.

a ja się przespałam i uznałam, że pchacza nie kupię. młida zaczęła mi stawać i uznałam, że jak pewnie stanie to będzie łazić przy meblach kanapie, fotelach. pchacz będzie ostatnią rzeczą na którą zwróci wagę. dlatego sobie daruję:-p

Ja zainwestuję w jeździk syn uwielbiał i bardzo długo mu służył mam nadzieję że io Marti podpasuje co do pchaczy jakos tak nie bardzo mi się widzą pamiętam jak przyjaciółka miała i jej córa wcale z tym nie chodziła
Ewelcia ale zakupów :-)no i ta suma super
Ivaz fajne to:-)

dzięki - ja własnie dzisiaj ten drugi w sklepie oglądałam i uznaalm, że chyba nie warto. nadtakim jeździkiem jeszcze się zastanowię, ale to chyba nie na gwazdkęc- chyba będzie jeszcze za poważny

mój mały dostał go na roczek tzn.inny ale cos w tym sensie i to była najlepsza zabawka w jego życiu bardzo długo nam służyła,my nie mielismy takiej rączki do pchania i tych osłonek po boku więc taka typowa zabawka dla dziecka chodzącego ale ta jest taka że i młodszy maluch może sobie jeździć jak go się będzie pchało:tak:

reklama
Do góry