reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ja również w Pl miałam takie na kaloryfer dodatkowo jak było bardzo sucho i syn miał katar wieszałam ręcznik mokry pokropiony jakimś olejkiem a teraz juz całkiem mi to nie potrzebne mam mega wilgotne powietrze ale mimo wszystko uważam że bez nawilżacza mozna żyć:tak:

czy któraś z was ma w domu nawilżacz powietrza? chyba muszę kupić... możecie mi coś polecić?

Justyna ja mam nawilzacz, i używamy go teraz dosyc często jak zaczął się sezon grzewczy, mamy taki z jonizacją powietrza (dobry dla alergików) i na pilota. Jak wróce do domu sprawdzę jaka to firma, bo nie pamiętam. Ja swój myję raz na tydzień, Acha i trzeba pamiętać ze przed włączeniem nawilżacza dobrze jest wywietrzyć mieszkanie i najlepiej utrzymac temperaturę 19-20 st wtedy nie mnożą się bakterię. U nas nawilżacz bardzo sie sprawdza przy katarze można wlać kilka kropli olejku eterycznego, świetnie inhaluje.
Co do jeździków to była zabawka nr 1 dla mojego syna, pamiętam ze dostał ja na roczek bawił się nia chyba do 4 lat, a i jeździł wszędze po dworzu tez z tymże kółka były takie traktorowate, a nie gładkie.

wpadne wieczorkiem jak znajde chwilke a teraz tylko zakomunikuje ze:
my bedziemy miec i pchacz i jezdzik:tak:O jezdzikach kiedys pisalam,ze najbardziej podobaja mi sie te samochodziki (bo sa tez inne):-DRowniez kupimy go na wiosne a teraz jeszcze przed gwiazdka pchacz,bo zaczyna chodzic przy meblach:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
super ten jezdzik!chyba tez go kupimy na wiosne:tak:

a jesli chodzi o nawilzacz, to my mamy i uzywamy i bardzo sobie chwailimy. jak jeszcze malej nie bylo, to tez uzywalam tych wieszanych na kaloryfer. a teraz kupilam taki elektryczny firmy chicco, ktory dmucha zimnym powietrzem. jest bezpieczniejszy, bo mniej przyjazny dla baktrii i gdyby dziecko niechcacy go dotknelo to sie nie oparzy. jedyny minus to taki, ze nie mozna dodawac do niego olejkow zapachowych.

no ja nad takim pchanym samochodzikiem tez się zastanowię - ale może na wiosnę? własnie na roczek?

my mieszkając w kamienicy myślałam, że unikniemy nawilżacza ale chyba nie damy rady... u nas są bardzo wysokie pomieszczenia (5 m) i nowe okna, więc żadne mokre ręczniki i zawieszki na kaloryfer nie zdadzą egzaminu - za wysoko u nas...
ja własnie myślę o avencie - jak do tej pory wszystko co mam mi się dobrze sprawdza i jestem b zadowolona z aventu. no własnie czytałam, że trzeba zobaczyć czy da się umyć i wysuszyć pojemnik z wodą żeby się pleśnie i grzyby nie dostawały... hmmm musze się chyba przejechać do sklepu i obczaić

Dziewczyny, może którąś zainteresuje - w "rossmanie" jest teraz promocja (od dziś) i przy zakupie 3 jumbo paczek pampersów (cena 49,99zł) gratis dostaje się:
Grający Ślimak z klockami Fischer Price (791649342) - Aukcje internetowe Allegro
Ja akurat dziś byłam w rossmanie i robiłam zapas pieluch i nawet bym może nie zauważyła promocji tylko ekspedientka mi zwróciła uwagę, że nie zabrałam z półki od razu ślimaka. Dobrze, że weszłam najpierw do rossmana a dopiero potem podjechałam do sklepu z zabawkami, bo miałam zamiar jej i tak kupić takiego ślimaczka:tak: Byłyby dwa... U mnie cena za nowy - 80zł.

reklama
Do góry