reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz-kompletnie sie nie sprawdzil.Pomijam juz fakt ze sie glosno toczy i ze Julita woli sie ta zabawka bawic WYŁĄCZONĄ-wtedy nie placze!Tzn ta zabawka jest pzede wszystkim za glosna (mala sie jej boi),i za wolna!Julita ma takie tempo raczkowania w tej chwili ze biega jak piesk mi przy nodze-doslownie.A ta zabawka wolno sie toczy!I popieram bansik-Julita lubi sobie tracac pileczki fretki (nie ma jak higiena,co?maja wspolne zabawki:-D) i pileczka sie toczy a ona za nia biega-zwykla pileczka podobna do tenisowej albo do takich jak kiedys w szpitalu byly w nich sprzedawane foliowe buty!

reklama
Ivaz-kompletnie sie nie sprawdzil.Pomijam juz fakt ze sie glosno toczy i ze Julita woli sie ta zabawka bawic WYŁĄCZONĄ-wtedy nie placze!Tzn ta zabawka jest pzede wszystkim za glosna (mala sie jej boi),i za wolna!Julita ma takie tempo raczkowania w tej chwili ze biega jak piesk mi przy nodze-doslownie.A ta zabawka wolno sie toczy!I popieram bansik-Julita lubi sobie tracac pileczki fretki (nie ma jak higiena,co?maja wspolne zabawki:-D) i pileczka sie toczy a ona za nia biega-zwykla pileczka podobna do tenisowej albo do takich jak kiedys w szpitalu byly w nich sprzedawane foliowe buty!
U nas jest to samo też wystawie go na allegro, widac ze to nieudana zabawka FP

Kupiłam dziś Ani takiego bączka: BĄCZEK z FIGURKAMI i kulkami - BĄK (793615138) - Aukcje internetowe Allegro wzór2
Radochy ma z tego co niemiara. A jeśli chodzi o pełzaka to u nas jest tak samo jak u Sary. Dobrze, że nie dałam się namówić mężowi na kupno bo jak byłam kilka razy u mojej koleżanki to jej synek ma pełzaka (stoi na półce i broń boże go włączyć). Ania jak tylko zobaczy pełzaka to owszem nawet zaczyna się bawić ale gdy go włączy się to od razu płacz i wyciąga łapki bo się boi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ha bansik - ja też nie mogę się już doczekać tej Ikei w Łodzi... Atsonia - ta kolejka bardzo fajna;-) ja mam z tych kocków taką latarnię niby - wiesz zakłada się mniejszy klocek na wiekszy i jest taka piramida. jest super! i mam pluszowe klocki - też rewelka. Najlepsze są długie metki................. Ikea to umie dzieci zadowolić

reklama
Dziewczyny, wiem ze co poniektóre z Was przesadziły dzieci do większych fotelków, też się nad tym zastanawiam, bo moja Zośka ledwo się mieści w kurtce do używanego teraz przez nią fotelika (mamy taki do 13 kg emmaljungi), jak się jeździ dzieciakom w tych większych fotelikach, chyba wygodniej, nie są tak zgniecione??.
Ja się zastanawiam nad tym Recaro Young Expert Plus
bardzo dobrze wypada w testach i ma świetną tapicerkę z mikrofibry (podobno dziecko się tak nie poci). Zośka już sama stabilnie siedzi no i przekroczyła 9 kg chyba więc można ją już przesadzić??? Co myślicie o tym foteliku??

Do góry