reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja tylko czasami robie polskie litery - leniwa jestem:-p

fajne te klocki ale u nas chyba ich nie widzialam,chociaz dzis lukne w katalogu moze beda!!!
kusza mnie te klocki:-pale coz dla siebie nie ma sensu kupowac:-D

reklama
mm zazdroszcze zabawek... igor tez dostawal od moich znajomych za darmo ubranka nawet lezaczek fp a kiedys sie spotkalismy i ja glupia powiedzialam ze na ten okres wszystko mamy i juz nie daja... ktos inny dostaje, jacys znajomi z ich pracy,,, :-( a przeciez sie glupio nie przypomne :-):-):-)

mm zazdroszcze zabawek... igor tez dostawal od moich znajomych za darmo ubranka nawet lezaczek fp a kiedys sie spotkalismy i ja glupia powiedzialam ze na ten okres wszystko mamy i juz nie daja... ktos inny dostaje, jacys znajomi z ich pracy,,, :-( a przeciez sie glupio nie przypomne :-):-):-)

Bansik szkoda bo jednak mozna w ten sposob naprawde duzooo zaoszczedzic;-) chociaz ja to i tak kupuje coroz cos:eek: juz tyle razy mowilam ze juz dosc ale jakos nie trzymam sie tego:sorry: zabawek naprawde mamy ful.. caly kojec zawalony.. na podlodze mamy te klocki piankowe a na nich tez pelno zabawek.. w koszu, troche na szafkach.. masakra:szok:

kusza mnie te klocki:-pale coz dla siebie nie ma sensu kupowac:-D

ewelcia dobry tekst:-D:-D:-D

Ja jak buszuje miedzy sloiczkami to tez MNIE kusi:-D

bansik-nicka masz fajnego faktycznie:tak:

ja musze opchnac te zabawki bo mamy ich za duzo-na dobry poczatek mata i wystawilam kule=pelzaka FP:-D

reklama
Do góry