reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Basik fajny ten dresik,reszta zakupow tez.
Mam dla Szymka dresik welurowy taki granatowy,kupilam jak bylam w PL a u gory na bluzie jest napisane "MALY PRZYSTOJNIAK":-D

ATsonia swietna zabawka.
Moj sie nie bawi zabawkami:-(wezmie grzechotke do reki i wyrzyca za chwile nastepna i to samo.
Wczoraj pieklam nalesniki i wsadzilam go w chodzik i wytrzymal 10min potem zlozylam chodzik i pchal go po podlodze,na kolanach albo tak na czterech lapach(wiecie o co mi chodzi).
Fontanna z kulkami juz przezytek zreszta inne zabawki tez/
Furrore robi patelnia i drewniana lyzka,albo kosz na smieci jak jest pusty zwala go sobie na glowe - masakra!!!

reklama
Bansik super ciuszki!!
Atsonia świetny ten słonik, ja ostatnio kupiłam małej zestaw takich klocków FP, jak na razie zero zainteresowania, tu się zgodzę z Ewelcią woli sto razy sprzety domowe od zabawek, wiec na razie się wstrzymuję z kupowaniem zabawek, chyba, że coś się trafi w dobrej cenie tak jak teraz Tobie

atsonia super słonik my wylicytowaliśmy o taką żyrafkę SALON FISHER PRICE Żyrafa pełna klocków WAWA (789137742) - Aukcje internetowe Allegro za 36zł (ale jeszcze nie przysza):eek::happy::tak: Iguś lubi te klocki sensoryczne a mi sie strasznie podobają :-D więc troszkę prezencik dla mamy jest też :-D:-) i jeszcze mamy takie : 2b2430bc369918ca.jpg

Popieram-rzutnik do bajek oraz bajki i piosenki (np Tik-Tak) na plytach winylowych to dopiero byly czasy:tak:Do projektora trzeba bylo zrobic ten charakterystyczny nastroj jak w kinie-musialo byc ciemno:tak:

bansik-super zakupy!
ATsonia-j.w.!
Klocki FP tez mamy identyczne ale ciesza sie srednim zainteresowaniem:-D

Ewelcia,ivaz-w 100% sie zgadzam.To zalezy od dziecka z tymi zabawkami.Moja Julita jest bardzo ruchliwa,ona nie wysiedzi dlugo w miejscu nad jakas zabawka,tv lub ksiazka (ksiazke za to je wiec tylko twarde kartonowe wchodza w gre,dlatego narazie dalam spokoj z ksiazkami:cool2:)-to typ zdobywczy-ja interesuje zdobywanie swiata-czytaj mieszkania-i otwieranie szafek,walenie drzwiczkami tychze szafek,wywalanie wszystkiego z szuflad,wspinanie sie na kanape,a najbardziej interesujace jest miejsce takie w ktorym ja jestem (nawet do kibla za mna idzie...) i to co JA mam w rekach-zaraz mi wydziera:-DCo tam dla niej zabawki!Rzucone w kat.Teraz szukam pchacza,bo tylko pionowe" zabawki moooze ja zainteresuja.
Mata edukacyjna juz sprzedana-wierzcie mi lub nie,ale wystawilam ja o godz 16 dzis a o 19 ju byla sprzedana-zwykla,uzywana mata MAMTU z niesprawna pozytywka!:-DJa to mam dar,sama sie sobie dziwie!

ATsonia no to ja troszeczke wiecej :-) mam nadzieje ze zalowac nie bede. Dziewczyny nie mam polskich liter zeby nie bylo(igor sie bawil laptopem, chyba juz mu wieciej nie dam) :confused2:

a ja nie robie polskich liter bo mi sie nie chce a w pracy piszemy po angielsku wiec wprawiac sie nie musze:-D
mi tez sie nie chce:-D

Bansik fajne te klocki tez mamy troche tych sensorycznych klocuszkow;-)

wogole to wczoraj Amelka dostala troche zabawek po swoim kuzynie, nie jakies tam duze tylko raczej takie grzechotki klocki telefoniki itp. Natan (kuzyn) ma dopiero 1,5 roczku takze jeszcze duzo zabawek do oddania nie mieli ale tak czy inaczej uzbieralo sie tego.. cala reklamowa:-p

reklama
ooo, mi się też podobaja te klocki!!! zarówno słonik, jak i żyrafa!!!:-)

jak Jasiek będzie większy i będzie dłużej się interesował zabawkami to mu kupię - dodałam do ulubionych :tak: albo podrzuce komuś pomysł na prezent na gwiazdkę:-)

Do góry