reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

MR podchodze do tego tak samo jak ty ale to może dla tego że to nasze drugie dzieciaczki i wiemy co one najbardziej lubiły i że czasami nie warto wydawać masy pieniędzy na zabawki które pójdą w kont :-)

MM ale ta zabaweczka mi się bardzo podoba:tak:

reklama
MR,maniulka-wy juz doswiadczone mamy wiec na pewno macie racje.Ja narazie moge jedynie potwierdzic te teze,gdyz jak juz wielokrotnie pisalam Julita najbardziej lubi kable,kapcie,przyciski boomboxa (otwiera sobie i zamyka klape na CD),wspinanie sie poczym sie da itp.Wszystkie zabawki nrzucone w kat,a przestrzeni w mieszkaniu coraz to mniej od tych gratow...:-D

po cholere kobinować z makaronem w butelce... alicja jest zafascynowana ...PAMPERSEM:eek::eek::eek: jeden czysty jest u niej na macie ta się z nim turla i wkłada go sobie na głowe:confused2::confused2:
moja mama się śmieje ze jak nic bedziemy jej Pampki zakładac zimą bo na czapki płacze

Moj uwielbia szczotke i mopa.
Wkurza sie jak ja myje podloge a on siedzi w krzeselku i nie morze go dotknac.
Szym uwielbia czytac argosa,lizac kapcie,bawic sie sznurowkami,wspinac sie po czym tylko sie da,dzis jak szlam to rzucil mi sie na noge a ja dalej szlam i go ciagnelam tak wolniutko cieszyl sie jak szalony-nie ten watek sorki!!!!
Ale darze do tego ze juz sie przekonalam ze jak poloze na podlodze zabawki i np.gazete czy pusta butelke mlody wezmie gazete czy tam butelke!!!
M*R ten panel po sciszeniu nawet jest glosny!!
Moj dzis wlaczyl ten panel,szczeniaczka uczniaczka,fontanne z kulkami i gitare taka malo:-D:-D:-D:szok:myslalam ze go na dwor wystawie:-D:-D
Dolozylam mu do kompletu komorke zabawke ale nie chciala dzialac bo ja zamoczylam.
Maly przy sniadaniu kichnal 5 razy:szok: i byla brudna a ja zapomnialam ze to cudo na baterie i umylam pod kranem:-Da pozniej suszarka suszylam:-D

a ja mam chrapkę na taką tablicę do wózka
TABLICA REJESTRACYJNA NA WOZEK ,SUPER JAKOSC! (758756342) - Aukcje internetowe Allegro
z mojego okna widać, pasmanterię i oni mają na witrynie takie tablice, muszę się zapytać o cenę :tak::tak:

My taką nad morzem kupiliśmy jak bylismy, ale nie wiem gdzie ona jest:zawstydzona/y: gdzieś w domu ale gdzie:zawstydzona/y: do wózka nie zamontowaliśmy jeszcze:-:)zawstydzona/y:

Co do zabawek to Oliwier tez się uwielbia pampersem bawic:-D łyżki drwniane, butelki.. Musze spróbowac patentu z makaronem:-D:-D
My zabawek nie kupujemy, tylko takie drobne typu cymbałki
Edukacyjne CYMBAŁKI Z PIŁECZKAMI i młoteczkiem (753228762) - Aukcje internetowe Allegro (uwielbia w nie walić:-D), tyle ze ja widze za nie przepłaciłam bo o 15 zl drosze wzielam a to te same:wściekła/y:
Dostaliśmy takie coś
Tiny Love DO WÓZKA Chwyć i poznaj W-WA URSYNÓW (740276561) - Aukcje internetowe Allegro ale nie mamy takiej tacki w żadnym wózku, więc bawi się tym na podłodze. Oprócz tego jakis tam zółw kupiony na później z klocuszkami, a tak teraz dopiero bawi sie zabawkami z maty:tak:
W sumie jak tak pomysle to bawi sie mata i cymbalkami, a najlepszy pampers, kapcie, kabel od laptopa:tak: Aaa i zawieszka do wózka za 10 zł, taka w misie...grzechocze dobrze:tak:
Na zabawki przyjdzie jeszcze czas:tak: Jakoś tak praktycznie mysle, choć to moje pierwsze dzieko.W większosci kupowanie zabawek jest spełnieniem naszych pragnień bardziej niż naszych dzieci, bo im czego nie damy, tym sie będa bawić:tak:

u nas jedną z ulubinych zabawek adasia jest drewnina łyzka, pampersem tez nie pogardzi, ostatnio odkrył ze mozna lizac i ugniatac paczke chusteczek do pupy-ładnie wtedy szelesci..ale i tak hitem jest wyciaganie chusteczek hugienicznych z kartonowego pudełka-mam wtedy dziecko na pol godziny z głowy-tylko patrzec trzeba zeby jakiejs nie zjadł..

MM-fajny ten smok-ja w srode kupiłam taki basenik dmuchany i dzis maz dokupi kuleczki do niego-bedzie mały szalał

no nie to wychodzi, że tylko my nie miałyśmy takiej tablicy :-D:-D:-D:-D
i chyba nie będziemy miały bo Tomek stwierdził "a na cholerę to:confused2::confused2:"
ale pójdę zapytać o cenę bo mi się podobają ;-)

reklama
Do góry