reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Sara bardzo ładny ten twój wózeczek niedawno wczoraj nadrabiałam posty dlatego dopiero teraz,fajny kolorystycznie ale musze powiedzieć że jak na wózek parasolkę bez żadnych dodatkowych rzeczy to dosyć droga,ale naprawdę jest sliczna:tak:

Ale wiesz maniulko ze dalismy 639 zl (wiec ciut taniej niz np Aria OH) a w necie sa jeszcze taniej te wozeczki...ale skad moglam wedziec no nie?:sorry:Tak sie napalilam ze bez "rozmyslu" ze moze przez net bedzie taniej po prostu go porwalismy z mezem do domu.:-Da wozek jest naprawde sliczny,wczoraj zaczepila mnie mloda para z chlopczykiem,zeby bylo smieszniej ten facet byl bardziej zainteresowany wozkiem nz kobieta:eek:ale nic takiego nie spytal,tylko gzie kupilam-czy w lodzi i gdzie.
wozio jest fajny chpciaz gdzie mu tam do amortyzacji mojego czolga "na paskach":-D
o wlasnie,wczoraj kupilam spiworek,taki zwykly z allegro za 60 zl do tego wozka.

mam malego diabelka na kolanach ktore mnie ciaga bolesnie za wlosy!:wściekła/y:

krlnk-super,teraz pozostaje ci tylko zyczyc zadowolenia z wozeczka:tak:

A ja szukam dla Juli jakiejs zabawki na lozeczko interaktywnej,zabawki na palak do wozka i moze cos jeszcze jesli znajde odpowiedniego sprzedawce za 1 koszt przesylki;)A jutro lumpkowe szalenstwo z rana bo poniedzialek:)

reklama
Do góry