reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ola-dokładnie taka! zauroczyła mnie totalnie!

sara...te drugie spiworki co wkleiłas chyba nadaja sie do fotelika bo maja miedzy nozkami dziure na pas bezbieczenstwa

miotlica-sukienka super!

Sara27 to są takie spiworki ala kombinezon czyu jestes pewna że to ten co miał rosnąć z dzidzia,przecież tam są normalne rozmiary jak kupisz 56 to może na 62 jeszcze wcisniesz ale na pewno wiekszy maluch sie nie zmiesci :tak:

Mniulka nie mam pojecia ale bede licytowac uzywany spiworek za gorsze,nie wkleje linka dopoki nie wygram:)Te co wylukalam nie sa takie co rosna,bo maja max 66 cm czyli wnioskuje ze po prostu to taka wersja kombinezonka spiworkowego na wiosne :)))

tak ja mam taki zdobyczny różowy w najmniejszym rozmiarze tylko zastanawiam się czy chociaż raz go ubiorę jest dosyć ciepły a termin mam na koniec marca zanim wyjdę z niunią to juz kwiecień będzie :tak:ale jest super i bardzo podoba mi się otworek na pas w foteliku bo 9inaczej był by problem

maniulka-wydaje mi sie te spiworki do fotelika to mimo ze jest na nich napisane 56 czy 62 to wypadaja troche wieksze i starcza na dłuzej-ja mam taki od tesciowej i powiem ze o ile góra bedzie ciasniejsza jak mały dorosnie to na dole jest sporo miejsca na nózki-ponizej tej dziurki na pas jest jeszcze jakiesz 15-20 cm miejsca wolnego

dzięki dziewczyny za odpowiedź odnośnie tej kołyski i linka:-) faktycznie nie obserwowałam tego watku od początku:zawstydzona/y:
No właśnie planujemy jedno po drugim ale to na razie tylkooo plany :tak: a jak wyjdzie w zyciu to zobaczymy..
A co do bujania to wole bujać w kołysce i niech sobie tam dalej dzidzia śpi niż tak jak mój brat męczyć się z wózkiem aby mały usnął.. potem już go nie przenoszą.. zresztą oni nauczyli swojego synka tak ze on śpi razem z nimi w łózku a ja chce tego uniknąć i aby dzidzia spała jednak blisko łózka a osobno. Zobaczymy czy mi się uda:-D
W razie czego dom mamy duży wiec kołyske będzie gdzie przechować :-D

A kominezoniki bardzo fajne, aczkolwiek dla mnie się raczej też nie przydadza bo termin na koniec marca/ a może zahaczy i o kwiecień więc zanim wyjdziemy na dwór na spacer to połowa kwietnia jak nie dalej będzie..

reklama
madzik ja też nie chce zeby dzidzia spała z nami i dlatego kupujemy kołyske.. a ja o kołyskach słyszałam dużo złego ale o tych które bujają się elektronicznie-są zbyt jednostajne......a jeszcze gorsze są te przód-tył
my w sypialni mamy duże łózko i zmieści nam się tylko mała kołyska a maleństwo chce mieć przy sobie na poczatku poza tym nasza kołyska ma kółeczka wiec mogę ją w ciągu dnia przewieść do dużego pokoju....
ja w sypialni chce postawić duży fotel i na nim będe karmić a w ciągu dnia dzidzia będzie spać u siebie w łóżeczku

Do góry