reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

no i znalazłam przyrodnia dusze w zwiążku z kołyską ;-)
Na początku myslałam tez o takiej kołysce jak Ty, tylko słabszej wersji bez przewijaka, ale potem jakoś mi się odwidziało i ta drewniana mi się spodobała.
Ta którą chcemy kupić jest też na kółeczkach, na zdjęciu zakryte kółeczka sa misiami:tak: wiec na górze między pokojami będę mogła z nia jeździć, ale na parter po schodach już nie zjadę:baffled:

A potem zastanawiam się czy zamiast łóżeczka nie kupić kojca takiego turystycznego do rozkładania, bo jednak przydałoby się w salonie na dole abym mogła coś robić.. zasze moge łatwo złozyć i znieść sama bez pomocy męża.
No i jadąc do babci na dłuższy pobyt można by złozyć (ale to już dodatkowo):-)
Potem przydałoby się coś takiego
Cena HURTOWA - Łóżeczko turystyczne, kojec !!! (485677545) - Aukcje internetowe Allegro

jak dla mnie oczywiscie:-) choć niejedna osoba woli tradycyjne drewniane łóżeczka.

A w ogóle to czasem myslę że rodzice często spełniają swoje marzenia, zakupując łóżeczka, kołyski itp... kojce.. to czego oni by chcieli;-)

reklama
Dziewczyny, serdecznie dziękuję za opinie odnośnie sukienki - przed chwilą zamówiłam:-) Mam nadzieję, że będzie dobrze wyglądać.

Potwierdzam też to, co pisała chyba Modroklejka - śpiworki z "otworkiem" do fotelika wypadają większe niż "normalne" ciuszki, moja siostra ma taki w rozmiarze 62 i jest właśnie dość duży.

no i znalazłam przyrodnia dusze w zwiążku z kołyską ;-)
Na początku myslałam tez o takiej kołysce jak Ty, tylko słabszej wersji bez przewijaka, ale potem jakoś mi się odwidziało i ta drewniana mi się spodobała.
Ta którą chcemy kupić jest też na kółeczkach, na zdjęciu zakryte kółeczka sa misiami:tak: wiec na górze między pokojami będę mogła z nia jeździć, ale na parter po schodach już nie zjadę:baffled:

A potem zastanawiam się czy zamiast łóżeczka nie kupić kojca takiego turystycznego do rozkładania, bo jednak przydałoby się w salonie na dole abym mogła coś robić.. zasze moge łatwo złozyć i znieść sama bez pomocy męża.
No i jadąc do babci na dłuższy pobyt można by złozyć (ale to już dodatkowo):-)
Potem przydałoby się coś takiego
Cena HURTOWA - Łóżeczko turystyczne, kojec !!! (485677545) - Aukcje internetowe Allegro

jak dla mnie oczywiscie:-) choć niejedna osoba woli tradycyjne drewniane łóżeczka.

A w ogóle to czasem myslę że rodzice często spełniają swoje marzenia, zakupując łóżeczka, kołyski itp... kojce.. to czego oni by chcieli;-)

my tez mamy zamiar kupić kojec ale ajk już dzidza zacznie raczkować to kupimy taki do dużego pokoju a wczesniej wystarczy mata edukacyjna

Laila a jaki kolor zamówiłaś i gdzie?Ja chcę zamówić w poniedziałek ale emmaljunge city cross i zastanawiam się nad kolorem navi a copper.

Ja jednak zdecyduje się na kolor navi(granatowy) bo takie ciemne wózki są praktyczniejsze.Zamówie chyba w sklepie www.bobowózki.com.pl chyba że znajdę gdzieś taniej.Oglądałam wczoraj ten wózek w niemczech,są tam troszeczkę taniej wiec chciałam zamówić ale okazało sie,że u nich czeka się na niego ok.3 miesięcy.

reklama
Laila a jaki chcesz drugi wózek? Bo ja muszę kupić drugi ,mniejszy ,który będe woziła zawsze w samochodzie i myślałam nad teutonią cosmo lub pixel.

Do góry