reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dziewczyny dzis z mezem w sklepie ogladalismy lozeczka i maz stwierdzil ze dobre by bylo turystyczne,bo mamy maly pokoj i mniej miejsca by zajmowalo.Ja jakos zbytnio nie jestem przekonana,ale moze to jest dobre rozwiazanie,bo w przyszlym roku mamy zamiar jechac samochodem do PL to lozeczko bysmy zabrali ze soba i tam nie musieli bysmy kolejnego kupowac.
Co myslicie o lozeczku turystycznym zamiast tradycyjnego drewnianego?

Leganza ja dzis ogladalam prawie takie samo i jeszcze inne.
Teraz jak troszke przeanalizowalam to wydaje mi sie ze moze byc ok dla malucha i wcale nie musi byc drewniane.
Moze jeszcze ktos sie wypowie.

No ja sie moge wypowiedziec ale nie wiem czy moja odpowiedz usatysfakcjonuje,ale mnie sie nie podobaja takie lozeczka.Na pewno sa funkcjonalne jak ktos podrozuje-sama w podroz zabralabym takie tzn na wczasy ale w domku nigdy.Tez mamy mala sypialnie ale rozwazamy tylko i wylacznie jasne,proste,drewniane lozeczka.Rzecz gustu:-)

my dodatkowo też mamy zamiar kupić turystyczne ale dopiero w okolicy maja-czerwca wtedy jedziemy z córcią do juraty pierwszy raz nad morze:)) i napewno nam sie przyda

Legenza dzięki bardzo za uwagi odnosnie tego przewijaka... Jesli chodzi o ten kojec to wkleilam pierwszy lepszy z allegro o jaki mi chodzi.. pod wzgledem wyposazenia nie rozgladalismy sie jeszcze za tym, ale Twoja uwaga jest super:tak: co prawda ten kojec zamierzaliśmy kupić później, jak dzidziuś wyrośnie z kołyski (bo bedzie najpierw kolyska), a przewijak taki na komodzie..nam sie Ikeowy podobał, więc na przewijaku nam bardzo nie zalezy..

A co do tych kojców to wszystko zależy od tego czy ktos faktycznie patrzy na to aby tez lóżeczko pasowało do innych mebli jesli bedzie stało w sypialni..
Nasz synek bedzie mial swój własny pokoik obok naszej sypialni, taki typowo dziecinny pokoik, wiec nam kojec jak najbardziej pasuje pod tym względem. A kołyska drewniana pod względem wyglądu będzie pasowała do naszej sypialni na te pierwsze kilka miesięcy.
Dla mnie plusem kojca jest to że moge go złozyć, jest miętszy niż lózeczko i w razie czego moge go zlożyć i bez problemu przeniesć na parter gdzie mam kuchnie.
Nie wiem czemu ale też kojarzy mi się że jak dziecko już zaczyna stawac to w kojcu jak się pr:-(zewróci to się tak nie poobija jak o drewniane szczebelki.. Po prostu zamortuzyje się:-D Czy nie zmienimy zdania to na 100% nie wiem ale...;-)

ja tez jakos bardziej wole drewnianie łozeczka-moze dlatego ze widziałam jak 18 mc chłopiec skaczac po tym łozeczku tak skoczył ze łozeczko sie nim przewróciło i go nakryło, i wybił sobie ząbek...nie wiem...prawodpodobnie przypadek, ale jakos tak mi działa na wyobraznie

Ja tez jestem zainteresowana takim własnie łóżeczkiem turystycznym i w związku z tym że jedni mówili że jest mało stabilne inni że jest super sama w końcu sprawdziłam w sklepie :tak: i jego stabilnosć jest identyczna jak drewnianego takiego zwykłego jakie miałam dla synka mi osobiscie bardziej sie podobaja niz drewniane i własnie dlatego chyba się na takie zdecyduje .Leganza te do którego wstawiłas link jest bardzo fajne :-)

reklama
Do góry