magda19lenka
MTM
Ah i zgadzam się że najlepszymi zabawkami są "nie-zabawki" czyli kable, słuchawki do komputera, GAZETY (miodzio bardzo jej smakują) ubrania, czapka z daszkiem taty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah i zgadzam się że najlepszymi zabawkami są "nie-zabawki" czyli kable, słuchawki do komputera, GAZETY (miodzio bardzo jej smakują) ubrania, czapka z daszkiem taty
ja tezMMa mnie się skoczek podoba i sama bym sobie w nim chętnie poskakała
Truda ja ci polecam jane slaloma, jak dla mnie wózek prawie idealny, jednego mi ukradli i kupiłam drugiego tylko nowszą wersję na allegro uzywanego, ale w super stanie. To trójkołowiec (kiedys też nie chciałam) ale zmieniłam zdanie, ten wózek płynie, ma dwa rodzaje zawieszenia twarde i miękkie, duże siedzisko, rozkłada sie na płasko, duże pompowane koła, i waży ok 9 kg (producent podaje ze 8 ale podaje wage stelaża). Z tymże nowe są troche drogie, ale naprawde na allegro trafiają się perełki, ja za swój zapłaciłam 450zł, ale pewnie później odsprzedam go za tą samą cenę, bo jedank markowe wózki sie lepiej sprzedają.
Co do krzesełek to się nie wypowiem bo tez kupiłam używane baby ono za 100zł gdyby mi się nie trafiło pewnie kupiłabym w ikei antilope za 49 zł IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp i tyle, a hustawki nie kupuje bo Zocha nie lubi sie bujać
aha do wóżeczka później możesz dokupić gondolkę i fotelik i masz jak znalazł dla 2 dzidziusia i gwarantuję ci że będziesz z tego wózka bardzo zadowolonaWlasnie oglafdam ten wozek bardzo fajnyi spelnia wszytskie moje oczekiwania dzieki za podpowiedz mysle ze juz znalazlam:-)
Co do krzeselka poszukuje do 200 zl
aha do wóżeczka później możesz dokupić gondolkę i fotelik i masz jak znalazł dla 2 dzidziusia i gwarantuję ci że będziesz z tego wózka bardzo zadowolona