reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ah i zgadzam się że najlepszymi zabawkami są "nie-zabawki" czyli kable, słuchawki do komputera, GAZETY (miodzio:-D bardzo jej smakują) ubrania, czapka z daszkiem taty :-D:-D

reklama
Ah i zgadzam się że najlepszymi zabawkami są "nie-zabawki" czyli kable, słuchawki do komputera, GAZETY (miodzio:-D bardzo jej smakują) ubrania, czapka z daszkiem taty :-D:-D

Ostanio położyłam moją córkę na macie i poszłam na chwilkę do kuchni i słyszę, ze mała się awanturuje, ale po chwili zapada cisza, wiec ucieszyłam się, że jednak mata przypadła do gustu, po chwili wchodzę to pokoju, a ten skubaniec namierzyla kabel od laptopa i go wcina :) innym razem namierzyła zabawkę-języka mojego psa, ale zdążyłam wejść zanim zdążyła ją złapać, była na etapie klepania jeżyka "po głowie" :)

Truda ja ci polecam jane slaloma, jak dla mnie wózek prawie idealny, jednego mi ukradli i kupiłam drugiego tylko nowszą wersję na allegro uzywanego, ale w super stanie. To trójkołowiec (kiedys też nie chciałam) ale zmieniłam zdanie, ten wózek płynie, ma dwa rodzaje zawieszenia twarde i miękkie, duże siedzisko, rozkłada sie na płasko, duże pompowane koła, i waży ok 9 kg (producent podaje ze 8 ale podaje wage stelaża). Z tymże nowe są troche drogie, ale naprawde na allegro trafiają się perełki, ja za swój zapłaciłam 450zł, ale pewnie później odsprzedam go za tą samą cenę, bo jedank markowe wózki sie lepiej sprzedają.
Co do krzesełek to się nie wypowiem bo tez kupiłam używane baby ono za 100zł gdyby mi się nie trafiło pewnie kupiłabym w ikei antilope za 49 zł IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp i tyle, a hustawki nie kupuje bo Zocha nie lubi sie bujać

Wlasnie oglafdam ten wozek bardzo fajny:tak:i spelnia wszytskie moje oczekiwania dzieki za podpowiedz mysle ze juz znalazlam:-)

Co do krzeselka poszukuje do 200 zl :sorry2:

Wlasnie oglafdam ten wozek bardzo fajny:tak:i spelnia wszytskie moje oczekiwania dzieki za podpowiedz mysle ze juz znalazlam:-)

Co do krzeselka poszukuje do 200 zl :sorry2:
aha do wóżeczka później możesz dokupić gondolkę i fotelik i masz jak znalazł dla 2 dzidziusia i gwarantuję ci że będziesz z tego wózka bardzo zadowolona

ja powiem tak.... wszystko co kupuję ali to takie rzeczy z których bym się ucieszyła.....
chodzika nie kupie bo gdybym w nim siedziała to bym się wkurwiała że nie mogę się schylić dojśc do ściany bo jestem" ograniczona"
skoczek gdybym miała miejsce napewno bym kupiła bo do tej pory jak jade nad morze to pierwsza jestem na trampolinach:-):-)
jeździki -pchacze- wątpie wolę zaczekać i kupić coś na baterie tak mini jeep albo mini ferrari bo sama miałam takie autko jak byłam mała i było super
koń czy cos innego na biegunach jasne bo uwielbiam!!!!
huśtawka tak ale nie u mnei w domu tylko u rodziców w ogóle większość zabawek bedzie tak podzielonych....coś co jest tu u nich nie bedzie i odwrotnie żeby mała się nie nudziła.... na ogródku u rodziców będzie huśtawka piaskownica zjeżdzalnia i basenik... i w domu huśtawka
a u nas z braku miejsca tylko basenik latem na balkonie-mam duży balkon

laila-to co bedzie u twoich rodzicow dla Laili (basenik,hustawka,piaskownica) bedzie tez u moich tesciow na przyszle lato:tak:
Ivaz-ty masz koszatniczke a ja fretke i tez martwie sie o paluszki Julitki:tak:Ah te nasze kochane furtrzaki:-D

reklama
Do góry