reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
hej hej

chciałam tylko powiedziec ze ten watek nadrobiłam jako jedyny w całoaci, inne po lebkach...

co do skoczków-oswieccie mnie o co chodzi...bo moja mama ostatnio mi truła ze chce adasiowi jakis skoczek z fishera kupic...to taki konik na sprezynie czy raczej takie cos jak chodzik na gumach??

jesli chodzi o fotelik - to my pewnie maxi cosi priori kupimy, albo własnie coneco zenith---sara-brat meza ma i u niego nie "lata"

aaa i jeszcze jedno-hustawki-my mamy taka 3w1 fishera jak ewelcia a teraz na pol roczku adas dostanie taka wieszana w drzwi-potem mozna ja na drzewie powiesic...taka dokładnie

LITTLE TIKES 600937E5 WSPANIAŁA HUŚTAWKA SUPER ! (736247169) - Aukcje internetowe Allegro

modroklejko super ta huśtawka
Mam pytanie do dziewczyn, które nie tylko kupują, ale także sprzedają na allegro, a mianowicie co lepiej się sprzedaje duże paczki ciuszków, czy raczej mniejsze. Muszę coś zacząć robić z Zośki za małymi ubrankami, mam tego trzy ogromne torby, w sumie prawie same firmówki, mnóstwo nowych z metkami reszta w stanie bardzo dobrym a wręcz idealnym, i same konkrety, chciałabym zeby choć troche kasy się zwróciło, wiec jakie aukcje najlepiej zrobić???, porwdźcie doświwdczone allegrowiczki

Modroklejka-moja kuzynka tez ma coneco zenith i jest b.zadowolona.Rowniez rozwazamy maxi cosi priori (chcemy fotelik do 600zl),tyle ze on jest 9-18 kg a nie 9-25 kg co nie jest wada ani zaleta.Bo na krocej starczy ale za to szybciej bylby nowy:-DWizualnie zdecydowanie bardziej podobaja mi sie coneco zenithy ni maxi cosi,ktore sa wrecz nieladne wg mnie ale bezpieczenstwo wazniejsze wiec "wyglad" staram sie odstawic na bok.Hustawka super-widze ze ma wygodne siedzisko,chyba tesciom linka podrzuce bo chca Juli u siebie hustawke zamontowac:tak:
Ivaz-wg mnie latwiej sprzedaja sie duze paczki ciuszkow ale wiecej zarobisz sprzedajac rzeczy w mniejszych paczkach.Wybor nalezy do ciebie:tak:

MM- widzisz, a ja bardzo chcialam kupić Szymkowi skoczka, i pisałam to baaardzo dawno temu, jak Szymon się nawet na brzuch nie przewracał!!! niestety mój "mały " waży juz 10 kg więc totalnym bezsensem byłobym kupno skoczka-łkam...(bardzo go chciałam, uważam, że to pyszna zabawa) i w związku z tym zainwestujemy z mężem w suuuperaśny pchacz z bajerami- tylko muszę takowy znależć.:-D:tak:

sara-powiem ci szczerze ze ja na wage nie patrze, bo maxi cosi który teraz mam jezt niby do 13 kg ale mały juz sie prawie w nim nie miesci na długosc, a obserwujac bratanka stwierdzam ze w tym z 2 grupy tez za długo nie pojezdzi....coneco ma niby taka wkładke ale ona nie za wiele daje-u nich wyglada to tak ze bratanek meza ma 13 mc wazy 11 kg i praktycznie od poczatku jezdzi bez tej wkłądki...a teraz dodatkowo zaczynaja mu nogi wisiec, wiec sama nie wiem-wogole wydaje mi sie ze foteliki powinny byc dopasowywane do wzrostu dziecka przede wszystkim a w drugiej kolejnosci do wagi....

z reszta widziała kiedys program na BBC i tam facet sie wypowiadał ze te zakresy wagowe sa niewspolmierne do wieku i wzorstu dzieci...o bo tak naprawde dziecko wazy ok 13 kg jak ma roczek a niektóre nawet duzo wiecej-moja znajoma ma synka 3lata i 15 kg- a ja sobie nie wyobrazam wozic tak duzego dziecka w tak mały foteliku...i w tym programie mówili ze tak naprawde powinno sie przenosic dzieci jak tylko osiągną wagę przewidzianą w drugiej grupie czyli ok 9 kg...

dlatego adas wazy teraz ok 8 kg wiec jak tylko bedzie miał te 8,5 kg to pewnie zmienimy fotelik zeby mu było wygodniej...

chociaz w praktyce moglibysmy juz wymieniac bo mały sam siedzi i to całkiem stabilnie...musze wam foty wkleic...

ehhh...rozpisałam sie...ale jakby na to nie patrzec jest to problem niejednej mamy

atsonia-kurka wklej mi linka zebym wiedziała o czym wy mówicie...bo ja jakis jelen jestem i znalesc moge tylko takie chodziki na gumach

dziewczyny moze juz wiecie , ale jesli nie to warto wiedziec...

wczoraj byłam w jednym z centrów handlowych Warszawy, zakupiłam moim chłopakom czapy, golfiki jak szaliki i rekawiczki...kupilam w sieciówce H&M za czapeczke dla Wojtusia zapłaciłam 14,90 i za golfik-szaliczek tyle samo, rekawiczki to wydatek 9,90 zł, buciki dla Wojtusia 39zł , czapa dla starszaka to cena 24,90 plus rekawivczki 14,90zeta...
na allegro te same nowe rzeczy sprzedawane sa o wiele drozej...ktos chce zarobic na tych co nie maja w swoim miescie takich sieciowek....

przykladowo czapa dla Wojtka na allegro kosztuje 24 zeta a nie 14,90, rekawiczki 16 zeta a nie 9 , buciki 49 zeta a nie 39....itd....

Ostatnia edycja:
to one....

Załączniki

• DSC04661.JPG
    DSC04661.JPG
    46,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry