reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
hej hej

chciałam tylko powiedziec ze ten watek nadrobiłam jako jedyny w całoaci, inne po lebkach...

co do skoczków-oswieccie mnie o co chodzi...bo moja mama ostatnio mi truła ze chce adasiowi jakis skoczek z fishera kupic...to taki konik na sprezynie czy raczej takie cos jak chodzik na gumach??

jesli chodzi o fotelik - to my pewnie maxi cosi priori kupimy, albo własnie coneco zenith---sara-brat meza ma i u niego nie "lata"

aaa i jeszcze jedno-hustawki-my mamy taka 3w1 fishera jak ewelcia a teraz na pol roczku adas dostanie taka wieszana w drzwi-potem mozna ja na drzewie powiesic...taka dokładnie

LITTLE TIKES 600937E5 WSPANIAŁA HUŚTAWKA SUPER ! (736247169) - Aukcje internetowe Allegro

modroklejko super ta huśtawka
Mam pytanie do dziewczyn, które nie tylko kupują, ale także sprzedają na allegro, a mianowicie co lepiej się sprzedaje duże paczki ciuszków, czy raczej mniejsze. Muszę coś zacząć robić z Zośki za małymi ubrankami, mam tego trzy ogromne torby, w sumie prawie same firmówki, mnóstwo nowych z metkami reszta w stanie bardzo dobrym a wręcz idealnym, i same konkrety, chciałabym zeby choć troche kasy się zwróciło, wiec jakie aukcje najlepiej zrobić???, porwdźcie doświwdczone allegrowiczki

Modroklejka-moja kuzynka tez ma coneco zenith i jest b.zadowolona.Rowniez rozwazamy maxi cosi priori (chcemy fotelik do 600zl),tyle ze on jest 9-18 kg a nie 9-25 kg co nie jest wada ani zaleta.Bo na krocej starczy ale za to szybciej bylby nowy:-DWizualnie zdecydowanie bardziej podobaja mi sie coneco zenithy ni maxi cosi,ktore sa wrecz nieladne wg mnie ale bezpieczenstwo wazniejsze wiec "wyglad" staram sie odstawic na bok.Hustawka super-widze ze ma wygodne siedzisko,chyba tesciom linka podrzuce bo chca Juli u siebie hustawke zamontowac:tak:
Ivaz-wg mnie latwiej sprzedaja sie duze paczki ciuszkow ale wiecej zarobisz sprzedajac rzeczy w mniejszych paczkach.Wybor nalezy do ciebie:tak:

MM- widzisz, a ja bardzo chcialam kupić Szymkowi skoczka, i pisałam to baaardzo dawno temu, jak Szymon się nawet na brzuch nie przewracał!!! niestety mój "mały " waży juz 10 kg więc totalnym bezsensem byłobym kupno skoczka-łkam...(bardzo go chciałam, uważam, że to pyszna zabawa) i w związku z tym zainwestujemy z mężem w suuuperaśny pchacz z bajerami- tylko muszę takowy znależć.:-D:tak:

sara-powiem ci szczerze ze ja na wage nie patrze, bo maxi cosi który teraz mam jezt niby do 13 kg ale mały juz sie prawie w nim nie miesci na długosc, a obserwujac bratanka stwierdzam ze w tym z 2 grupy tez za długo nie pojezdzi....coneco ma niby taka wkładke ale ona nie za wiele daje-u nich wyglada to tak ze bratanek meza ma 13 mc wazy 11 kg i praktycznie od poczatku jezdzi bez tej wkłądki...a teraz dodatkowo zaczynaja mu nogi wisiec, wiec sama nie wiem-wogole wydaje mi sie ze foteliki powinny byc dopasowywane do wzrostu dziecka przede wszystkim a w drugiej kolejnosci do wagi....

z reszta widziała kiedys program na BBC i tam facet sie wypowiadał ze te zakresy wagowe sa niewspolmierne do wieku i wzorstu dzieci...o bo tak naprawde dziecko wazy ok 13 kg jak ma roczek a niektóre nawet duzo wiecej-moja znajoma ma synka 3lata i 15 kg- a ja sobie nie wyobrazam wozic tak duzego dziecka w tak mały foteliku...i w tym programie mówili ze tak naprawde powinno sie przenosic dzieci jak tylko osiągną wagę przewidzianą w drugiej grupie czyli ok 9 kg...

dlatego adas wazy teraz ok 8 kg wiec jak tylko bedzie miał te 8,5 kg to pewnie zmienimy fotelik zeby mu było wygodniej...

chociaz w praktyce moglibysmy juz wymieniac bo mały sam siedzi i to całkiem stabilnie...musze wam foty wkleic...

ehhh...rozpisałam sie...ale jakby na to nie patrzec jest to problem niejednej mamy

atsonia-kurka wklej mi linka zebym wiedziała o czym wy mówicie...bo ja jakis jelen jestem i znalesc moge tylko takie chodziki na gumach

dziewczyny moze juz wiecie , ale jesli nie to warto wiedziec...

wczoraj byłam w jednym z centrów handlowych Warszawy, zakupiłam moim chłopakom czapy, golfiki jak szaliki i rekawiczki...kupilam w sieciówce H&M za czapeczke dla Wojtusia zapłaciłam 14,90 i za golfik-szaliczek tyle samo, rekawiczki to wydatek 9,90 zł, buciki dla Wojtusia 39zł , czapa dla starszaka to cena 24,90 plus rekawivczki 14,90zeta...
na allegro te same nowe rzeczy sprzedawane sa o wiele drozej...ktos chce zarobic na tych co nie maja w swoim miescie takich sieciowek....

przykladowo czapa dla Wojtka na allegro kosztuje 24 zeta a nie 14,90, rekawiczki 16 zeta a nie 9 , buciki 49 zeta a nie 39....itd....

Ostatnia edycja:
to one....

Załączniki

• DSC04661.JPG
    DSC04661.JPG
    46,7 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry