reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
dzięki dziewczyny :)
moja pannica też skarpety i buty ściąga. oprócz tego kombinezonu mamy jednoczęściowy który ma dołączane "buciki" i rękawiczki.

carolin- bardzo ładny kombinezonik!!!

Sara- śliczne butki i spodenki, dobrze ze ja nie mam dziewczynki, bo ten róż to bije po oczach aż boli ;-):-D

MR-bardzo udane zakupy!!!

wczoraj kupiłam ali buciki teraz na jesień jak już kiedyś wspomniałam kupiłam jej troszke zielonych rzeczy... kurteczke spodenki bluzeczki ale mam też sporo różowych-czyt. wiekszość:laugh2:- uwielbiam ją w różu i nie potrafię się opanowac!!!
więc kompromis:
Mariquita - buciki na 6 m-cy (727326459) - Aukcje internetowe Allegro
buciki już doszły ala je już miała na sobie i mogę polecić z czystym sumieniem!!!
są super i bardzo fajnie trzymają nóżki

Carolin super ten kombinezon, baarrrrdzo mi sie podoba:tak: no i nie jest rozowy;-):-D
Iwona jak mozesz to wstaw linka albo zdjęcie kozaczków Marysi
Nadia tez sciąga mi buty i skarpety ale ja jej je uparcie zakładam i groże palcem:-D posłucha na całe 2 min:-D My chyba pozostaniemy przy tym kombinezonie co Wam pokazywałam, do niego sa tez doczepiane butki i rękawiczki, ale oprócz tego mamy gruba kurtke na zime i ociieplane spodnie i do tego potrzebuje bucików, przeciez w spiworku w samych skarpetach bedzie jej za zimno. Iwona, dobrze mowisz, jak zacznie chodzic przed rokiem to i tak nie obędzie sie bez butów, no chyba ze bedzie chodzic tylko po domu a po dworze nie ale to bez sensu przeciez
Ale laborat walnełam:zawstydzona/y:

reklama
Ja chyba bede polowała na coś używanego bo jak dzisiaj weszłam do Wójcika i coccodrilo to szczęka mi opadła jak zobaczyłam ceny kombinezonów. W coccodrilo jeden bardzo mi sie podobał zółto niebieski takie pastelowe kolory spojrzałam na cene 146zł no to myślę ze sprzedam matę trochę dołożę i będzie na kombinezon ale Pani mnie uświadomiła ze to cena tylko kurtki bo spodnie kosztują 99zł W Wójciku podobne ceny też jeden mi sie podobał biało brązowy ale cena podobna

Do góry