reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
dzięki dziewczyny :)
moja pannica też skarpety i buty ściąga. oprócz tego kombinezonu mamy jednoczęściowy który ma dołączane "buciki" i rękawiczki.

carolin- bardzo ładny kombinezonik!!!

Sara- śliczne butki i spodenki, dobrze ze ja nie mam dziewczynki, bo ten róż to bije po oczach aż boli ;-):-D

MR-bardzo udane zakupy!!!

wczoraj kupiłam ali buciki teraz na jesień jak już kiedyś wspomniałam kupiłam jej troszke zielonych rzeczy... kurteczke spodenki bluzeczki ale mam też sporo różowych-czyt. wiekszość:laugh2:- uwielbiam ją w różu i nie potrafię się opanowac!!!
więc kompromis:
Mariquita - buciki na 6 m-cy (727326459) - Aukcje internetowe Allegro
buciki już doszły ala je już miała na sobie i mogę polecić z czystym sumieniem!!!
są super i bardzo fajnie trzymają nóżki

Carolin super ten kombinezon, baarrrrdzo mi sie podoba:tak: no i nie jest rozowy;-):-D
Iwona jak mozesz to wstaw linka albo zdjęcie kozaczków Marysi
Nadia tez sciąga mi buty i skarpety ale ja jej je uparcie zakładam i groże palcem:-D posłucha na całe 2 min:-D My chyba pozostaniemy przy tym kombinezonie co Wam pokazywałam, do niego sa tez doczepiane butki i rękawiczki, ale oprócz tego mamy gruba kurtke na zime i ociieplane spodnie i do tego potrzebuje bucików, przeciez w spiworku w samych skarpetach bedzie jej za zimno. Iwona, dobrze mowisz, jak zacznie chodzic przed rokiem to i tak nie obędzie sie bez butów, no chyba ze bedzie chodzic tylko po domu a po dworze nie ale to bez sensu przeciez
Ale laborat walnełam:zawstydzona/y:

reklama
Ja chyba bede polowała na coś używanego bo jak dzisiaj weszłam do Wójcika i coccodrilo to szczęka mi opadła jak zobaczyłam ceny kombinezonów. W coccodrilo jeden bardzo mi sie podobał zółto niebieski takie pastelowe kolory spojrzałam na cene 146zł no to myślę ze sprzedam matę trochę dołożę i będzie na kombinezon ale Pani mnie uświadomiła ze to cena tylko kurtki bo spodnie kosztują 99zł W Wójciku podobne ceny też jeden mi sie podobał biało brązowy ale cena podobna

Do góry