reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

my musimy kupić body z długim rękawem bo mam tylko 3... pajace kombinezon sanki:-):-):-) buciki na zimę krzesełko do karmienia i na razie to wszystko moze w przyszłym tygodniu te grubsze zakupki zrobie a dzisiaj chce kupić pajace i body

reklama
Kupiłam dzisiaj kubki niekapki lovi, taki sam komplet chyba kupiła ATsonia :-D ale już nie pamiętam za ile, ja zapłaciłam za dwa kubki 21 zł. :angry:.

ja miałam przygodę z tymi kubeczkami - w niedzielę m pojechał do apteki i miał kupić mi kubeczek no i kupił zapłacił ok 19 zł, a na paragonie że kupił 2 kubki w tej cenie, opakowania oczywiście połowa - 2 kubek panie zwinęły... wkurzyłam się i pojechałam do apteki, ale było już zamknięte
pojechałam w poniedziałek i mówię jak jest że nawet zostawiły taśmę promocja - gratis na opakowaniu i że to nie fer bo w innych aptekach mam 2 kubki - a kobieta na to że nie wiedziała :confused:
akurat jej uwierzyłam - obydwa kubki ometkowane i tak by sobie je rozdzielali dla frajdy bałwany

ja nie jestem taka żeby latać i wyzywać no ale takich numerów nie lubię ....:angry:

co do kombinezonków na jesień, zimę oraz kurtek i śpiworków do wózka to kupiłam tego mnóstwo na allegro latem ( mniejszy popyt niższe ceny spryciula jestem ;-)).... muszę wstawić zdjęcia....

ATsonia takie czapki kominiarki widzialam chyba (nie jestem na 100% pewna) w H&M;-)

Agusia widzialam te krzeselka na plozach:tak: fajne:-p
Ja mialam kupic ale wkoncu nie kupilam poniewaz w zamian kupilam hustawke ktora moze sluzyc jako krzeselko do karmienia a przy okazji jest i hustawka;-) Narazie z niej nie kozystam ale moze na dniach wyjme ja ze spizarki tylko ze juz miejsca w domu nie mam przez te zabawki:-D:-D
A dzis kupilam w Ikei takie rzeczy :
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | KORALL FISK | Pojemnik
IKEA | Zabawa | Zabawki pluszowe | BARNSLIG FLODHÄST | Pluszak
IKEA | Pudełka i kosze | Pudła na ubrania | MÄLLA | Pudełko z pokrywką
i jeszcze nocniczek czerwony:-p (na pozniej:-D)
A w zabawkowym taka pufke pompowana "ksiezniczke":-p

A ostatnio Amelka dostala od babci fotel "princess" (zrobie fote to pokarze):tak:

reklama
Do góry