reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Sara trampeczki super spodenki również
M*R zaraz się zacznie okres raczkowania więc spodenki się przydadzą jak znalazł
Miroslava caly czas sie zastanawiam nad tym śpiwrkiem, czy on nie krępuje Adiemu ruchów???

przekonałyście mnie troche do tego kombinezonu:tak: Paweł sie cieszy ze w koncu sekta sie na cos przydała i kaska bedzie zaoszczędzona bo nie bedziemy kupować drugiego:-D Swoją droga to nie wiem o co mu chodzi;-):-D Kombinezon jest takiego koloru jak buźki w emotionkach:-) dokupię czape i szalik innego koloru i jakoś ujdzie

A kupujecie dzieciaczkom ciepłe butki na jesien i zime? Bo ja myslałam aby kupic Nadii takie ciepłe kapcie na gumie z głowką zwierzaczka (wiecie pewnie o co chodzi) i jak nie bedzie nosiła kombinezonu to jej to zakładać, przykrywac kocem plus pokrowiec do wózka. Co myslicie? Nie wiem czy jest sens kupowac kozaczki:confused:

Sara- spodenki super, butki zreszta tez:tak: ja tez ostatnio wole czerwien od rozu, moze dlatego ze w sklepach wszystko jest na jedno kopyto, tylko roz, roz, i roz:dry:

Sara butki i spodenki super!!!
M*R* bardzo ladne te spodnie,moze maz ma racje skoro wiecej dzieci nie planujecie a czasami uda ci sie kupic cos taniego na ebayu to czemu nie!!!
Ja kupuje spodnie praktycznie tylko w lumpku i sa ok,czasami Nexta z metka za 1e albo 2e to wstyd nie brac:-D:-D:-D

Kitki "sekta" ha,ha dobre:-D.Jeśli chodzi o kozaczki to też myślałam o takich na gumie ale moja starsza córka zaczęła chodzić jak miał 10 mies., więc jak Marysia zacznie podobnie to musi mieć normalne kozaki w których pochodzi po śniegu.Kupiłam jej wiec takie normalne kozaczki z firmy primigi.Są śliczne.

Sara śliczne spodenki i bucie:-)
MR bardzo udany zakup:-)
Kitki ja kozaczków nie kupuje moja zwala wszystko z nóg buciki ma góra dwie minuty(a ja tyle nakupowałam:-()mam takie przyczepiane papucie do kombinezonu a jak będę ubierać np.kurteczkę to mam takie góralskie buciki za kostkę z futerkiem cieplutkie mam nadzieje że ich nie będzie ściągać bo ona to nawet skarpety sobie ściąga trze nogami i wszystko pozwala :confused:

Ja też się Wam pochwalę, wczoraj wygrałam aukcję z kombinezonem, dla mojej córeczki. Mnie on się bardzo podobał, jest na 80 cm a moja ma teraz 70, ale chyba nie będzie za duży, jak myślicie? przecież do zimy to jeszcze trochę urośnie, nie ?:)
a poza tym już zauważyłam, ze nie zawsze wymiary trzymają się wymiarów :)

co prawda jeszcze go nie mam, ale już nie mogę się doczekać, załączam zdjęcia z aukcji :)

Załączniki

• 734554243.jpg
    734554243.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 28
  • 734554243_2.jpg
    734554243_2.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 30
  • 734554243_1.jpg
    734554243_1.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 31
Carolina fajny ten kombinezon:tak:
Ja mam kombinezon z przyczepianymi butkami. Dodatkowo Gabi dostała takie kozaczki z futerkiem w środku, ale one nie są do chodzenia tylko raczej jak maluch jeszcze siedzi bo nie mają gumowej podeszwy.
Jeśli miałabym coś kupić to wełniane skarpety żeby było jej cieplutko, ale kozaczków nie.

reklama
Sara śliczne spodenki i bucie:-)
MR bardzo udany zakup:-)
Kitki ja kozaczków nie kupuje moja zwala wszystko z nóg buciki ma góra dwie minuty(a ja tyle nakupowałam:-()mam takie przyczepiane papucie do kombinezonu a jak będę ubierać np.kurteczkę to mam takie góralskie buciki za kostkę z futerkiem cieplutkie mam nadzieje że ich nie będzie ściągać bo ona to nawet skarpety sobie ściąga trze nogami i wszystko pozwala :confused:
Amelia tak samo wszystkie buciki zrzuca skarpety sciaga.. :-D ja mam ocieplane buciki biale z kozuszkiem w srotku i futerkiem na zewnatrz:tak: (juz Wam je pokazywalam:-p) wiec raczej innych kupywac nie bede;-) Kombinezonu chyba tez nie bo mam ta kurtke gruba(ktora D kupil) i spiwor do wozka tak wiec jakies rajstopki ocieplane spodenki, spiworek i bedzie dobrze:-)

Carolin fajny ten kombinezonik:tak:

Do góry