reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Miałam wstawić już kiedyś, ale jakoś ciągle czasu brak. Kombinezony i kurteczki Patrycji na jasień/zimę.
1.Dostała od cioci (Męża siostry)
2.Ja jej kupiłam
3,4,5-Moja mama kupiła Patrycji jeszcze jak w brzuszku była ;-)
One są właśnie firmy coccodrillo. Zielony kosztował przed obniżką 139 a po 69. Niebieski kurtka przed 115 a po 35, niebieski spodnie 79 a po 24. Ivaz więc ceny przed obniżką mają spore. Aaa niebieski bo podobają mi się dziewczynki w niebieskim ;) oczywiście z umiarem, kolor różowy też lubię u dziewczynek ale mąż nie za bardzo :-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 2.jpg
    2.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 27
  • 3.jpg
    3.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 4.jpg
    4.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 47
  • 5.jpg
    5.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Przesliczne te wasze ciuszki dla dzieciaczkow:tak:Agusia-sliczne kolorki!
Ja wreszcie zrobilam zalegle fotki i zaraz wstawie,tylko je sciagne.Na rajstopki wciaz czekam-wplacilam na allegro tydzien temu prawie kase i ciagle nie mam przesylki:confused:Pisalam do sprzedawcy i przyszla odp"juz sa zapakowane i lada DZIEN beda wysylane"...Daje im czas do piatku!:-p

Co do bucikow-Julita nawet nie sciaga bucikow jak jest czyms zajeta.W trampach wytrzymama z 10 min,takze niezle:-DBuciki na chrzest kupilam z paseczkiem coby nie spadly z nozek a kozaczki dla dziewczynek bardzo mi sie podobaja.Jednak najbardziej gustuje w TRAMPKACH i ADIDASKACH niemowlecych-sa takie absolutnie COOL!:tak::rofl2:Laila sliczne te adidaski:tak:
W malych bucikach jest wiele uroku,obojetnie czy sa przydatne czy troche niezbyt;-)
Co do kombinezonu to tez mamy z odczepianymi "bucikami" by w razie jak jej sie zachce stawiac kroki na sniegu,mozna bylo zastapic "prawdziwym" obuwiem:-D

Ivaz jutro się zapytam w jakim miesiącu kupowałyśmy kombinezony i dam Ci znać ;-).Ja nie mam pojęcia jaki to był miesiąc :baffled:.

Musze oproznic komputer z fotek zbednych bo jest ich tyle ze zapychaja pol kompa i przez to wolno chodzi:sorry2:

1-sztruksowa sukienka i bluzeczka-prezety od gosci z zeszlego tygodnia
2-zalegle foty z lumopkowych lowow
3-szlafroczek-j.w.
4-szaliczek + czapeczka od mamy i czapka z kotkiem z lumpka
5-kombinezon
6-dlugi sweterek/tunika

Dziewczyny swietne zakupy!!!
Ja tez musze zakupic jakies buty Szymkowi.
Mam buty dla niego ale na okres kiedy zacznie chodzic mam jedna pare mniejszych ale jeszcze za duze moze za miesiac lub dwa beda ok

Dziewczyny ale fajne zakupki!!!

Ja kombinezon na zime mam, więc tylko się rozglągam za porządną czapką i szlikiem.

Chciałabym kupić dla szymonka taką czapkę wciąganą przez głowę z gofel, żeby nie trzeba było juz szapilikiem go krępować coś ala kominiarka widziałyście moze gdzieś???

reklama
Kupiłam dzisiaj kubki niekapki lovi, taki sam komplet chyba kupiła ATsonia :-D ale już nie pamiętam za ile, ja zapłaciłam za dwa kubki 21 zł. Aaa no i zamówiłam w końcu krzesełko do karmienia :-). Jutro powinno dojść. Już nie chciało mi się czekać aż sklep/hurtownia w Gdyni będzie miała dostawę :angry: chciałam kupić takie z płozami do bujania :crazy: ale raz mieli napisane że krzesełka będą po 7.09, później że po 16.09 a jak wczoraj dzwoniłam to że dopiero w przyszłym tygodniu może będą :angry:.

Do góry