reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja też nie jestem za bardzo fanką różu, może dlatego, że jest taki "nacisk" wszędzie gdzie się nie spojrzy to róż, jak dziewczynka to róż itd. aczkolwiek nie przeszkadza mi jak ktoś ubiera swoją córkę na różowy, ja tylko dla swojej nie chcę tyle różu :)

Dziewczyny ja nie mam nic do różu, ale nie chce mieć całej garderoby Zoski rózowej, uważam ze mała dziewczynka i w zółtym i w zielonym , czy niebieskim wygląda tak samo ładnie i słodko jak w różu, a coś nie różowego i ladnego znależć w sklepach to cud, z resztą jak zaglądam do wózków innych mam to wszystkie dziewczynki różowe od stóp do głów, a moja Zocha się wyróżnia:-)

reklama
Iwona - moj m też ma jedną koszulę w różu :-) i do tego krawat z różowym akcentem.Jak ja występuję w sukience z różowymi kwiatami to on w tym zestawie :-D

MM - ja tam do różu nic nie mam... wypowiadałam się tylko na temat tego kombinezoniku :)))))

MR-sliczne bluzeczki,rozne kolorku,cud miod:tak:
Kitki-calkiem fajny ten kombinek:tak:Pisze szczerze-ja mialam dla Julity wisniowo-wrzosowy ale w lumpku upatrzylam rozowo-bialy i poniewaz mi sie zdecydowanie bardziej fason,material i aplikacje na nim podobaly to ten wisniowy sprzedaje na rzecz tego bladorozowego!:-D
Ivaz-swietny zakup z tymi pizamkami.Jak dziewczyny wstawialay tu pizamki to sobie pomyslalam ze dol moglyby byc polspiochy a nie spodenki bez stopek:tak:Nie chce by Julitce marzly stopki.Poki co spi w pajacach ale do zlobka i tak trzeba bedzie pizamke kupic.A co do kolorow uwazam podobnie-zolc,pomarancz,zielen,fiolet,niebieski-takie sliczne kolorki!Julita ma sporo rozowych rzeczy choc wypieraja je czerwone,co zdecydowanie bardziej mi odpowiada:tak:

Ja swoimi ostatnimi zakupami (jest tego troche) plus dzisiejszymi łowami w lumpku postaram pochwalic sie jutro:tak:

Ja nic do różu nie mam. Tzn nie jestem jakąś fanatyczką różu ale stało się że wiele z ubranek które dostaliśmy są właśnie różowe. Łączę je z innymi kolorami i jest dobrze.
A kombinezonik jak dla mnie może być! Przecież to i tak tylko na jeden sezon! Zresztą same wiecie jakie są ceny ciuszków dziecięcych, a tu za darmoszkę to tym bardziej bym się cieszyła:tak:
Mój M. na chrzciny Gabi kupił sobie lnianą koszulę w kolorze jasnego różu. Byłam zaskoczona bo wcześniej wzbraniał się przed różem że ho ho! A wyglądał świetnie:tak:

Narazie wklejam trampeczki z allegro i spodenki Mini mode z lumpka.
Kombinezon,dlugi sweterek,balerinki,rajtuzki i sama nie pamietam co jeszcze kiedy indziej bo sa sypialni tam maz odsypia nocke:-D

Adi został zaopatrzony w dwa projektoro pozytywki:-) Jeden kupiłam jemu ja, a drugi moja mama i teraz nic tylko słodko zasypiać:-D Te projektory wyglądają tak:
PROJEKTOR POZYTYWKA AKTYWACJA GŁOSEM (736821184) - Aukcje internetowe Allegro
Przecudny misiowy projektor z pozytywką VTech! (725389456) - Aukcje internetowe Allegro

Adi narazie też śpi w pajacach a do tego jeszcze opatulony jest w śpiworek:-) Ale piżamki są naprawdę super:tak:

Sara świetne te trampeczki, ja też muszę się rozejżeć za bucikami dla Adiego:-)

Kombinezon całkiem ładny, tylko, że na zdjęciach nie bardzo widać odcień tego różu, ale uważam tak jak inne dziewczyny, darowanemu koniowi....:-)

Puzzle też chcemy kupić i chyba skuszę się na te same co ma Sara, jest ich dużo i mają rozsądną cenę:tak:

MR ja też lubie kupować ciuszki z Tesco, a te bluzeczki...fiu fiu:-)

reklama
Sara, M*R świetne zakupy! Czasem takie oferty się trafiają że aż grzech nie skorzystać:tak:
Sara czerwień dominuje, tak jak wspominałaś:) My mamy czerwony wózek:)

Mirka taki projektor to świetna rzecz. Adi będzie miał słodziutkie sny:tak::-)

Do góry