reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja wiem ze ten fotelik jest czad bajer ale drugi dla corki musimy teraz kupic a niestety wydalismy sporo kasy na auto i musimy sie liczyc z groszem.Wiec pewnie kupimy jakis tanszy taki dla starszego dziecka.Dlatego sledze tez linki ktore podajecie i szukam u mnie .Maz widzial Maxi Cosi i mowi ze sa fajne i niedrogie.
Co do krzeselek to ja mam jeszcze po corce Chicco taki tylko inny kolor,tam wlasnie wszystko sie rozklada ,oparcie i pozycje krzeselka.

Buy your Chicco Polly Highchair Miro reviews from Kiddicare Baby High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment

Kolezanka kupila dziecku taki kosmiczny sprzet do karmienia ale mi sie on wcale nie podoba:no:a drogi jak choroba

Buy your Bloom Loft highchair - White Frame Includes Pack 58 reviews from Kiddicare Baby High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment

własnie to chicco mi się podoba, ale chciałam raczej coś tańszego :)

ten dtugi faktycznie jakiś kosmiczny, mi tez nie przypadł do gustu

reklama
Nam tesciowie sie dolozyli 3 lata temu do tego fotelika ,ale mam pamiec;-).
A ten kosmiczny naprawde mi sie nie podoba:no:,po pierwsze za drogi a po drugie to kubekowe siedlisko wcale nie wyglada na wygodne...choc to chicco to tez nie jest super extra juz moge napisac ze mlody mi sie w nim poci bardzo,z cora mialam to samo wiec karmie i szybko wyciagam.

to dobrze, że o tym piszesz, ponieważ rozważałam zakup tego chicco, ale używanego.
może przejadę się do jakiegoś dużego sklepu i poszperam, zobaczę co i jak.

ja mam chocco polly magic i jest super - jak na razie. ale karmie tylko troszkę więc jeszcze na dobre z niego w zasadzie nie korzystam. a ten kosmiczny podoba sie mojemu m. ale fakt - drogi jak piorun, u nas też

ja mam chocco polly magic i jest super - jak na razie. ale karmie tylko troszkę więc jeszcze na dobre z niego w zasadzie nie korzystam. a ten kosmiczny podoba sie mojemu m. ale fakt - drogi jak piorun, u nas też

Kazdy fotelik ktory ma to foliowane siedzisko nie przepuszcza powietrza i dziecko sie spoci jk posiedzi dluzej.Ogolnie polece chicco ten co mam ,bo zadnych innych wad w tym krzeselku nie znalazlam a jak pisalam mamy je juz od 3 lat.

nocne Marki :):):):)
Dziękuję Wam dziewczyny za opinię, będę dziś w chicco to sobie obejrzę od góry do dołu :)

my mamy coceco i tez sie adas poci jak smok...no ale cos za cos-albo powierzchnia da sie zmywac, albo sie dziecko nie poci...i nasz tez sie dosc mocno odchyla do tyłu...w maxymalym wychyleniu ma pozycje prawie jak lezaczek

Ivaz, a czy mogłabyś pstryknąć zdjęcie krzesełka w opcji z najbardziej odchylonym oparciem?
carolin niestety fotelik mam u teściów, a sama karmie mała w leżaczku mam taki do 18kg. Według mnie to oparcie mogłoby się bardziej odchylać, ale jak sama nazwa mówi jest to krzesełko do karmienia i powinno do temu służyć, zresztą nasze dzieciaki zaraz same usiądą i to już będzie bez znaczenia
a2644558b3fefdca7cf0216c76781330,10,19,0.jpg

carolin niestety fotelik mam u teściów, a sama karmie mała w leżaczku mam taki do 18kg. Według mnie to oparcie mogłoby się bardziej odchylać, ale jak sama nazwa mówi jest to krzesełko do karmienia i powinno do temu służyć, zresztą nasze dzieciaki zaraz same usiądą i to już będzie bez znaczenia
a2644558b3fefdca7cf0216c76781330,10,19,0.jpg

Dziękuję. Tak jak pisałam moja mała ma "pół kilograma czasu":) aby usiasc i obawiam sie ze nie zdazy. lezaczek nasz jest do 9 kg, wiem, ze pewnie ma jakis margines bezpieczenstwa, ale wolalabym nie sprawdzac jaki :)
Ivaz Twój fotelik jest bardzo ładny:)

reklama
Dziękuję. Tak jak pisałam moja mała ma "pół kilograma czasu":) aby usiasc i obawiam sie ze nie zdazy. lezaczek nasz jest do 9 kg, wiem, ze pewnie ma jakis margines bezpieczenstwa, ale wolalabym nie sprawdzac jaki :)
Ivaz Twój fotelik jest bardzo ładny:)
dzieki carolin, kupiłam z ogłoszenia z www.gumtree.pl za 100zł, muszę stwierdzić, że chyba tam można coś taniej wyszukać niż na allegro więc dziewczyny polecam ten serwis ogłoszeniowy

Do góry