Ja tez czekam az Nadia bedzie ładnie samodzielnie siedziec ale nie wiem czy tyle wytrzyma w obecnym foteliku, mamy cassualplay do 13kg, Nadia ma cos ok 9kg ale jest długa, nogi jej od dawna wystaja a glowce tez juz niewiele brakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczęta,
a jak mam pytanie w sprawie krzesełek do karmienia. Do tej pory korzystałyśmy z leżaczka, ale nasz leżaczek jest do 9 kg, a moja córeczka waży 8,5 kg. Ponieważ malutka nie siedzi jeszcze szukam fotelika, w którym regulowane byłoby oparcie a nie tylko całe "krzesełko", czy znacie takie krzesełka? Wiem że Chicco ma takie, ale kosztuje ok 600 zł
Ja kupiłam używane krzesełko baby ono i ma regulowane oparcie w 3 pozycjach, wydaje mi się, że wszystkie tego typu krzesełka mają regulowane oparcie
regulowane jest samo oparcie, czy także jak się odchyla oparcie to rusza się także siedzisko ?
w moim tylko oparcie
w moim tylko oparcie