reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja tez czekam az Nadia bedzie ładnie samodzielnie siedziec ale nie wiem czy tyle wytrzyma w obecnym foteliku, mamy cassualplay do 13kg, Nadia ma cos ok 9kg ale jest długa, nogi jej od dawna wystaja a glowce tez juz niewiele brakuje

reklama
Ooo ten co MM poleca jest dobry :tak: zapomniałam że on jest w takiej cenie, bo tylko cene z isofixem mam w głowie. MM w Polsce jest bardzo mało fotelików montowanych tyłem :baffled: większość tylko przodem. A przodem i tyłem chyba tylko ten co link wstawiała carolin. Recaro polaric jest tylko tyłem :baffled: my byśmy woleli przodem i tyłem o żeby był dobry w testach, maxi cosi tobi bardzo dobry w testach ale tyłko przodem montowany a recaro tylko tyłem :baffled:

Dziewczyny dzieki za odzew,mysle ze jeszcze bedziemy wracac do tematu fotelikow:tak:zapisalam sobie linki do wszystkich waszych fotelikow chociaz watpie bysmy kupowali jakis powyzej 1000zl.Wprawdzie zobaczymy jak z kasa z chrzcin bedzie ale mimo wszystko nie uwazam ze taki drogi fotelik bedzie potrzebny-to oczywiscie moje zdanie i gdybysmy mieli troche wiecej pieniazkow pewnie bysmy zaszaleli (ten MR jest po prostu czad,lux,bajer i wygoda)Jednak jak to mowia tylko krowa nie zmienia zdania wiec dlatego zapisalam wszystkie wasze foteliki:tak:

Dziewczęta,
a jak mam pytanie w sprawie krzesełek do karmienia. Do tej pory korzystałyśmy z leżaczka, ale nasz leżaczek jest do 9 kg, a moja córeczka waży 8,5 kg. Ponieważ malutka nie siedzi jeszcze szukam fotelika, w którym regulowane byłoby oparcie a nie tylko całe "krzesełko", czy znacie takie krzesełka? Wiem że Chicco ma takie, ale kosztuje ok 600 zł :(

Dziewczęta,
a jak mam pytanie w sprawie krzesełek do karmienia. Do tej pory korzystałyśmy z leżaczka, ale nasz leżaczek jest do 9 kg, a moja córeczka waży 8,5 kg. Ponieważ malutka nie siedzi jeszcze szukam fotelika, w którym regulowane byłoby oparcie a nie tylko całe "krzesełko", czy znacie takie krzesełka? Wiem że Chicco ma takie, ale kosztuje ok 600 zł :(

Ja kupiłam używane krzesełko baby ono i ma regulowane oparcie w 3 pozycjach, wydaje mi się, że wszystkie tego typu krzesełka mają regulowane oparcie

reklama
Do góry