S
Sara27
Gość
ewelcia jak w gratce to moge i za 45czyli polowa ceny-tam ktos po to po prostu przyjedzie oblukac zanim kupi.Ale na allegro to mwydaje mi sie ze 30 zl to max-wiesz,na allegro zostaja komentarze,w gratce nie...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelcia a te szeleszczace rzeczy nie popsuly sie po praniu?? tez wlasnie zastanawialam sie czy mozna prac na metce jest napisane ze nie..Sara moja mata jest w stanie rewelacyjnym.
Musze uprac ja tylko .
Pralam ja dwa razy i nic a nic sie nie stalo.
Ja za swoja dalam 76e,to liczac euro po 4zl to jest 304zl.
Ja za swoja chce 35e,chyba nie za duzo co?
No mozesz sprobowac za 35?
My mamy taki luk. jest super polecam!Dziewczyny jakie macie zabawki na pałąku wózka?
Kiedyś Eve chyba pokazywała żyrafkę Zastanawiam się nad kupnem czegoś fajnego co zainteresowałoby Gabrysię, bo dopiero niedawno wysadzilfiśmy ją do spacerówki. Podeślijcie linki jak możecie?