reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara my dostaliśmy od teściów używany fotelik coneco zenith ale Patrycja nie będzie w nim jeździć. Mąż już od początku mówił że chce kupić taki lepszy, ale przyczepił ten coneco w samochodzie i wtedy to już w ogóle mu się on nie podobał. Po przyczepieniu lata na boki :baffled: i trochę do przodu. Więc według mnie oprócz wyglądu ten fotelik nie jest fajny. Oprócz tego dali nam go bez tego zabezpieczacza na główkę :baffled: więc i tak by nie mogła w nim jeżdzić. Szczerze to nie wiem skąd oni go wzieli. Pati będzie go miala do zabawy w domu, zaczepimy na jakimś plastiku jakąś kierownicę zabawkowa i Pati będzie się bawić :-D. My kupimy raczej Maxi cosi tobi (bardzo mi się podoba i dobrze wypada w crash testach) lub Recaro. Jeszcze mamy trochę czasu bo nasz fotelik jest do 11kg a Pati ma 8. Też uważam jak carolin że pół roczne dziecko nie utrzyma główki przy zderzeniu :baffled:.

reklama
Aaa co do tego latania na boki to być może zauważył różnicę bo już szybciej oglądał np. maxi cosi tobi i ten się trzyma tak stabilnie w samochodzie jak by był wmontowany w samochód, nic nie lata. Ja nie wiedziałam tego Coneco w samochodzie więc piszę tylko to co mi mąż o nim powiedział.

my sie chyba jednak zdecydujemy na tobi lub priori z maxi cosi...wczoraj gadałam z bartekiem i on stwierdził ze nie ufa innym firmom:baffled:...a ja sama nie wiem wiec zdam sie na niego

Dziewczyny ja tylko na chwilke zameldowac,ze rano podczas tematu fotelikow,MNIE Z NETU WYWALILO:-DOczywiscie ja sierota komputerowa nie wiedzialam co zrobic by net zadzialal i z nudow wysprzatalam sypialnie (wreszcie foty walnelam i umieszcze gdzie trzeba) oraz bylam z Juli na 4h spacerze!:rofl2:Dopiero maz zainterweniowal jak wrocil i net znow dziala:-DTakze ja jeszcze wieczorem tu powroce.aaa i filmik czolgajacej sie Julitki w sukience nagralam:-D

A,jeszcze jedno-jakie kupujecie foteliki?Jest nas tak duzo na liscie a zdanie znam tylko w kolko tych samych osob czyli np.MM,Agusi,carolin,vaz itp.Te dziewczyny kupuja drogie foteliki a czy ktos jest poza ATsonia kto kupuje fotelik do 500zl?No przeciez na pewno sa takie osoby:tak:

reklama
Do góry