maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ewelcia86 dobrze mówisz,oczywiście że się nie zmieści bo mu nogi będą zwisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Foteliki przodem do kierunku jazdy mozna juz montowac bodajze od 9kg albo 13.
Ja mam Britax 0-18kg i bardzo sobie chwale.
Szym jezdzi jeszcze tylem do kierunku jazdy.
Carolin nie wiem czy 1,5roczne dziecko zmiesci cie sie tylem do kierunku jazdy
MM ja oglądałam tutaj fajny fotelik chyba maxi cosi ale w Pl nie widziałam nigdy takiego ani na alegro,być może skusze się na niego.To teraz mnie zszokowałaś dobrze wiedzieć że tu dzieci jeżdżą dłużej w foteliku tyłem do kierunku jazdy szkoda tylko że bardzo mały wybór jest takich fotelików
carolin fotelik fajny tylko nigdzie nie znalazłam opini o nim i wymiarów bo wygląda na duży i jestem ciekawa czy na siedzeniu zmieści się tak żeby jeszcze zostało miejsce na nogi
nie chcę być wywrotowcem, ale ja się do końca nie zgodzę. Nie jestem szapnerką ani snobką, ale uważam, że foteliki owszem różnią się od siebie, na pewno nie wszystkie, ale są i lepsze i gorsze. gdyby tak nie było to wyniki w crash testach wychodziłyby podobne, prawda?
Ogólnie bardzo dużo rzeczy kupuję używanych, ale na fotelik wydam raczej więcej, ponieważ tak jak pisałam wcześniej, na 99% kupię fotelik, w którym do 18 kg moja córeczka będzie mogła jeździć tyłem. Owszem być może jak skończy 1,5 roku bądź 2 latka to przepnę fotelik aby był przodem do kierunku jazdy, ale do tego momentu mam jeszcze dużo czasu na zastanowienie się
Nikogo w żadnym wypadku nie namawiam do tego, ja trochę na ten temat poczytałam i mnie przekonuje, tym bardziej, że w przyszłym roku planuję wyjechać do Skandynawii na urlop a tam o ile sie nie mylę jest obowiązek wożenia pociech tyłem do kierunku jazdy (chyba nawet 4 latków, tego nie jestem pewna).
Aczkolwiek wychodzę z założenia i tego zyczę wszystkim, abyśmy nie musieli sprawdzać jak foteliki będą zachowywać się podczas wypadku