maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Trampeczki rewelacyjne:-)
Nawet nie wiecie jak bardzo brakuje mi zakupów na alegro:-(
Nawet nie wiecie jak bardzo brakuje mi zakupów na alegro:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozemy odnowic temat fotelikow samochodowych?Bo to dla nas wszystkich tzw wydatek koniecznyWiec kuzynka Julitki jezdzi w Coneco Zenith-bardzo sobie go chwala i podobno jest to jeden z lepszych fotelikow "w swojej klasie" czyli tej co tu duzo mowic sredniejPo cichu twierdze ze nie ma sensu wydawac np.1000 zl czy wiecej na fotelik-niby wracam do pracy od stycznia a ze pensje mam zadowalajaca to dla mnie zaden problem ale wg MNIE zaden fotelik czy ten za 400zl czy ten za 1400zl nie da 100% gwarancji ze w razie nie daj Boze wypadku dziecko ujdzie bez szwanku mniej czy wiecej,to tak jak z poduszkami powietrznymi-niby maja chronic a czesto szkodza...No ale do rzeczy.Obejrzelismy te coneco zenith na zywo (kolorki sa sa fajowe),tapicerka raczej nie jest oddychajaca ale mila w dotyku,i rowniez sprzedawca mowil nam ze to "jak na swoja cene" to dobre foteliki z szerokim siedziskiem (dziecko miesci sie w kurtkach,kombibezonach),ze ma wzmocnienia boczne,ze jakies tam ochrony dodatkowe itp.Poprosilam o maksymalne odchylenie siedziska i stwierdzilam ze slabo sie odchyla bo w fotelikach 0-13 kg dziecko wygodnie sobie lezy.wsadzilismy julitke,calkiem calkiem w niz lezala-potem jak zobaczylam jak sie odchylaja maksymalnie inne foteliki to uznalam ze ten coneco zenith odchyla sie calkiem niezle-na pewno lepiej niz te ktore nam pokazywal!Kurcze zalezy mi na odchyle bo my sporo jezdzimy z Juli i chce by miala wygodnie spac a nie na siedzaco ze zwisajaca glowka (w wozku tez mi zalezy na odchylaniu sie na plasko).Podsumowujac-co sadzicie o coneco zenith?
A wy jakie foteliki kupujecie/kupiliscie swoim maluchom?