reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

magdalenka wózek planuje kupić w grudniu lub styczniu to napewno wszystkiego się wypytam :cool2::surprised::huh: i co do ceny mam nadzieję że nie przekroczy 1200zł z fotelikiem teraz kosztuje bez fotelika niecałe 900zł no to chyba większej podwyżki nie będzie :confused:chyba że to będzie całkiem nowy model wózka to napewno będzie bardzo drogi :sorry2: zobaczymy jak pojade kupować ...:happy2:

a do tego teraz nie możesz dokupić fotelika i podpiąć do wózka?

reklama
ja jak do tej pory śpię w swoich starych piżamach, i gumki jakoś specjalnie nie uciskają mi brzucha, a do porodu i do szpitala to chyba będzie masakra jak będę musiała wziąć jakąś koszulę, i to jeszcze rozpinaną na tyle, żeby była do karmienia dobra .... :baffled: masakra, nienawidzę koszul ..... :baffled:

Modroklejka ta koszula fajnie wygląda MUZZY SŁODKA KOSZULKA IDEALNA DLA KARMIĄCEJ XL (481542398) - Aukcje internetowe Allegro nie wygląda tak okropnie jak to niektóre koszule-worki, przeznaczone dla ciężarnych, lub karmiących

no wiec własnie...wyszłam z załozenia ze skoro i tak bede czuc sie fatalnie po porodzie to nie mam powodów zeby sie katowac tym ze zle wygladam...

ja na razie nie mam problemu - mieszczę się spokojnie w piżamy które mam
na karmienie mam z poprzedniej ciąży koszule nocne rozpinane z przodu

ja już od jakiegoś czasu śpię w bokserkach męża:) i do tego koszulke a od roku nie mam żadnej piżamy tylko włąsnie bokserki

Mordoklejko, dziękuję. Ta piżamka naprawdę wygląda na szeroką w pasie. Patrzyłam na wymiary właśnie zakładanych tak jak Twoja koszula od tego samego dostawcy, ale one w pasie nie były szerokie. Może po porodzie brzuszek szybko mi się skurczy, ale na razie szukam piżamki dwa w jednym (na teraz i do karmienia).
Koszul również nie cierpię! Mam od ostatniego porodu dwie w szafie. Do szpitala je wezmę, ale później mam nadzieję wrócić znowu do piżamek.

ola ja tak jak ty nie mam problemu z piżamą śpie jeszcze w tych z przed ciąży :tak:spodenki zakładam pod brzuszek tylko fakt jest taki że koszylka troche za krótka się zrobiła przez rosnący brzuszek :-);-) a do szpitala to kupię sobie ze dwie koszule takie specjalne do karmienia chociaż wolałabym piżamkę :sorry2: narazie to kupiłam sobie szlafroczek do szpitala różowy z kapturkiem z polaru taki do kolanka trafiłam na fajną promocję była likwidacja sklepu i kupiłam go za pół ceny :-D:happy2::tak: a o koszuli do szpitala już nie pomyślałam :sorry2::baffled:

reklama
Martwię się właśnie szpitalem, a dokładnie tym, że znowu mogę się znaleźć na patologii. Wówczas wolałabym ładną ciążową piżamkę, a nie moje rozciągnięte na brzuszku dotychczasowe piżamki.
Szlafroczek już kupiłam - MIĘCIUTKI SZLAFROK ELIZA DłUGI Z KOŁNIERZEM XL (486000077) - Aukcje internetowe Allegro
Miły, mięciutki. Nawet babeczka uszyła mi w brzuszku o jeden rozmiar większy. Wyglądam w nim jednak jak w namiocie. Wyszedł duuuuży ;-)

Do góry