reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja też po ostatniej kradziezy wózka muszę rozejrzeć się za innym, bo nie wyobrażam sobie zostać zimą z samym maclarenem, w końcu to parasolka, na małych kółkach, a dziecko co by tu nie mówić jeszcze małe. Najchętniej kupiłabym używany taki sam jak mi ukradli jane slalom, za rozsądną cenę. Dziewczyny gdyby Wam się rzucił w oczy taki wózeczek to dajcie cynk

reklama
Wojtek jeździ w spacerówce od 2 miesięcy, w gondoli już się nie mieści :sorry:
ładne te wózki , ale ja już boję się kupować przez neta, kupiłam tak kiedyś dla Izy i nie byłam zadowolona, teraz wolę najpierw obejrzeć wszystko w sklepie a potem patrze gdzie taniej :sorry:

Mam pytanie do dziewczyn które często robią zakupy przez allegro, jeżeli sprzedający w opci dostawy ma odbiór osobisty tzn że jak wygram ta aukcję to bedę musiała zorganizować sobie odbiór czy jednak bedzie musiał mi wysłąć oczywiście ja pokrywam koszty przesyłki?? Acha pisze do niego maile ale on nie odpowiada

Ivaz różnie to bywa czasami ludzie niechca wysyla i chca tylko osobisty odbio a czasem wysylaja bez problemu, bez polskich znakow bo goche trzymam;-)

U mnie podobnie - Romek od miesiąca jeździ w spacerówce i od tej pory skończyły się płacze na spacerach:-D Z tym, że my nie mamy jeszcze niestety dobrego wózka - mam stary Graco, kiedyś był super, ale jeżdził nim jeszcze mój Michał więc to staruszek weteran i trochę się sypie. Na wakacje do Wrocławia kupiliśmy tylko taką zwykłą parasolkę - w mieście się dobrze sprawdzała, ale mieszkam w górach i potrzeba mi coś konkretnego
bb* JET lekki wózek ESPIRO *BABY DESIGN nowy 7 kg (723859469) - Aukcje internetowe Allegro
- w mieście się dobrze sprawdzała, ale mieszkam w górach i potrzeba mi coś konkretnego
Teraz marzy mi się X lander, nie mogę się tylko zdecydować między modelem xrun i xa:unsure:

reklama
dziewczyny kupiłam następny wózek, tak mi się dobrze jeździło tym co mi skardzionio , że kupiłam taki sam tylko nowszy rocznik :-):-)
WOZEK SPACEROWY FIRMY JANE!!!!!! (722448422) - Aukcje internetowe Allegro tym razem już go na klatce nie zostawię, a gdyby policja znalazła tamten to najwyżej go sprzedam, kupca juz mam;-)
Poniosło mnie dzisiaj do Złotych Tarasów tam jest sklep Nexta oczywiście z tego sklepu nie da się wyjsc bez niczego, więc kupiłam Zośce tuniczkę w paseczki i rajstopki w takie same paseczki (taki komplet), 2 pak legisnsów, takich 3/4 (lubie małą w nie ubierać, nawet jak chłodniej to można włozyć rajtki i tuniczkę i mała super wygląda), i 5 par skarpet no i w H&M kupiłam jej takie buciko-skarpety z serii hello Kity tyle że różowe bo innych nie było, ale co tam najważniejsze, że Zośce bedzie ciepło w nich w nóżki:-)

Do góry