reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Wozeczki wasze fajne ale:
-Vinniki ja osobiscie wole 1 racze w wozku:tak:
-bansik Twoj wozeczek fajny:tak:
-Ivaz wozek fajny poza tym ze nie przepadam za trojkolowcami bo wydaja mi sie niezgrabne,ten twoj ma mocno wysuniete do przodu przednie kolo co mnie tak srednio sie podoba:tak:

Julitka ma z ostatnich dni:
-pek slicznych kolorowych skarpeteczek (choc jest to seria "rozowa") od piatkowego goscia
-ladniutka sztruksowa rozowo-fioletowa sukienusie od tesciow

Lubie jak przychodza do nas goscie,wiecie?Zawsze albo cos mala dostanie albo my:-D(no ale glownie mala)

Saro ja też tak uważałam i wogóle nie podobały mi się te wózki,ale własnie dopóki nim nie pojeździłam, zmieniłam zdanie, nie wiem jak inne trójkołowce, ale ten jak dla mnie jest na medal, wszystko mi w nim pasowało, a najważniejsze ze to wózek komfortowy zarówno dla Zosi jak i dla mnie. A na jego urodę nie patrzyłam, to miał być wygodny, lekki, zwrotny wózek a ten spełnia wszystkie wymagania.
Fajnie masz z darczyńcami, ale jeszcze dobrze jak trafią w gust. Moja Zośka właśnie jak ma coś rózowego to zazwyczaj jest to prezent od kogoś, dlatego ja staram się kupować w innych kolorach bo inaczej tonęła by w różu

Ivaz-co do wozka jak najbardziej wierze,nie kupowalabys zreszta drugiego identycznego jesli nie bylabys zadowolona.Ja rowniez kupuje Julicie ubranka inne niz rozowe,chociaz i tak ma z 60% w rozu:-D:eek:

Moje Maleńśtwo ja mam casualplaya - cały zestaw ale chce go sprzedać - co do tego ze dużo miejsca zajmują to sie nie zgodze bo nam sie mieściło do punto które bagażnik miało.... hmm śmiesznie mały :)

mi sie nie podoba baaardzo w spacerówce to ze ma bardzo mały zakres manewrowania oparciem - co z tego ze wygodny jak sie nie da położyć a lekko odchylić. Ale mam mam vintage nie wiem jak jest w innych modelach :)

Atsoniu śliczny zestaw i cena bardzo zachęcająca!!!!
Magda19lenka tym razem mam wózek czerwony z czarnymi dodatkami, tamten był szaro-błękitny, jeszcze trochę to zaliczę całą paletę barw, Zośka ma 6 -mcy i już 4 wózek:szok::szok:

reklama
czy kotras z was ma wozek bexa b4 lub jumper x tako ??
i jeszcze jedno mam pytanie magda19lenka jaki ty mialas wozek bo nie pamietam a wiem ze bylas baardzo niezadowolona:sorry:

Do góry