reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dziewczyny a wy zmieniłyście już gondolę na spacerówkę?
Ja to już od dawna bo moja mała jak skończyła 2 m-ce nie tolerowała wogóle gondoli, z tymże najpierw ją nosilismy w nosidle, a od 4 m-ca jeżdzi już w spacerówce oczywiście na początku rozłożonej na płasko, a teraz juz na pół leżąco

Adas jedzi w spacerówce od konca czerwca-nie cierpiiał gondoli-ryczał i wił sie strasznie...

casualplay sa fajne-szkoda ze sa takie wielkie po złozeniu...tzn na tyle duze ze nie wchodza mi do bagaznika, bo tez rozwazalismy

Nadia od lipca jest w spacerówce bo wyła w gondoli jakby ja kto ze skóry obdzierał:-D na początku na płasko a teraz to tylko na siedząco bo inaczej ryk i i tak sama głowe podnosi. Dopiero jak przysnie to kładziemy ja na płasko ale jak tylko otworzy oczy to od razu głowa do góry:-D

Dziewczyny pampers wprowadza nowe pieluszki, jeżeli któraś chce darmową próbkę to trzeba wejść na stronę Pampers Premium Care
wypełnić formularz i w ciągu 14 dni przyślą, w miejscu kod od przyjaciłóki należy wpisać słowo Ekspert

MM mi sie podobaja. Moja kolezanka miała taki wózek trójkołowy, cały zestaw z gondola i fotelikiem i była mega zadowolona, do czasu ... az jej ukradli z klatki spacerówke:wściekła/y::szok: Oleńka płakała za swoim wózeczkiem z tydzien czasu.
Takze maja teraz tylko gongole a fotelik samochodowy uzywamy my i tez jestem zadowolona z niego. Ogólnie to chyba dobra firma

reklama
Do góry