reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
mam pytanie do dziewczyn któe kupowały ciuszki z wójcika-jaka jest ich rozmiarówka?
bo byłam w sklepie i 74 wydawało mi sie takie duze!!!
w jakim rozmiarze kupowałyscie kobminezony i kurtki?

M*R* fajna kurteczka.
ja mam dla malego taka w kratke i jeszcze taka brazowa z kapturem wiec nie kupuje,ale poszukuje czapki.
Bylam w Next ostatnio ale tak szybciutko bo juz mieli zamykac i jak narazie nie widzialam czapek.
Tydzien temu tez bylam i patrzylam i nie bylo tak samo rajtoskow:no:

Hi hi sprzedałam wózek!!!, i kombinezon po Zośce za 50zł, a zapłaciłam za niego w Smyku w zeszłym roku 34zł na wyprzedaży, oj tak to ja lubie:-):-):-)

ivaz, to humorek po nieudanych zakupach Ci się troszkę poprawił :tak:

Ja dziś byłam z Adą w Smyku zeby jej kupić misia i oto co moja córka wybrała sobie. I jeszcze kubek treningowy kupiłam jej.

Załączniki

• HPIM4646.jpg
    HPIM4646.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 38
Eve widziałam ze ty też swój wózek wystawiłaś, wiesz może spróbuj na www.dwukropek.pl ja miałam dzisiaj z 6 telefonów własnie z tego portalu, umówiłam się na dzisiaj z facetem, który pierwszy zadzwonił, obejrzał i wziął nawet się nie targował:-):-)

Dziewczyny fajne te kurteczki co kupilyscie!
Ivaz gratuluje interesow.Ja w weekend sprzedalam swoja tunike ciazowa oraz kamizelke na kozuszku.Zawsze najlepiej schodza mi najmnij spodziewane rzeczy.A ciuszki dzieciece poki co ciagle wisza!

I podjelam juz decyzje co do kombinezonow-zostaje ten lumpka a sprzedam ten co kupilam.Ten z lumpka jest ladniejszy a kosztowal dokladnie 3 razy mniej niz ten z allegro...

Kupiliśmy taki nocnik - BOON Nocnik NAJLEPSZE na Allegro od Hadri - (729798417) - Aukcje internetowe Allegro ;-) może jeszcze trochę za szybko ale mąż już chciał jakiś kupić :-D. Na początku myśleliśmy o takim z fisher price z muzyczką ale jak zobaczyliśmy ten to stwierdziliśmy że ten jest bardziej edukacyjny.

Jutro wstawię zdjęcia kombinezonów/kurteczek które kupiliśmy Patrycji w zeszłym roku ;-) Pati ma dwa kombinezony i dwie kurteczki. Jeden kombinezon jest w całości drugi w dwóch częściach więc w sumie ma trzy kurteczki ;-) ale tylko jedną ja kupiłam :tak:

reklama
Do góry