reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

nie...!!!w kazdym razie przykladowo julita ma juz...2 kombinezony...:-D1 mozna by sprzedac ale ktory,nie moge sie zdecydowac:-Daz nie moglam uwierzyc ze nawet kombinezony sa tam na WAGE.

reklama
No i ma NASTEPNA kurteczke zimowa...i szlafroczek kapielowy ladybird (nie bylo pomaranczowych ani zoltych chlip;-)) i na jutro maja byc dla mnie odlozone kozaczki zimowe...musze przepatrzec to wszystko co ma do tej pory i te kupione rzeczy i to opchnac,bo mi szafki eksploduja.Taka lalka by sie przydala zeby na nia te ciuszki zakladac:-p

Ale dodam jeszcze ze np w tym tygodniu lepiej schodza mi moje wlasne ciuchy (rozmiary 36 i 38 w ktore juz nigdy nie wejde pewnie bo mam teraz 40...) niz dzieciece.

CO DO PUZZLI-utwierdzilyscie mie ze warto je zostawic.Musze przygotowac przekonywujaca gadle dl mamy zeby kobieta mogla spac spokojnie.Ah ta troska:)

Sara- dawaj zdjęcia!!! kurde widzisz...a mi nic nie schodzi na allegro...a chętnie bym wszystko sprzedała co juz jest niepotrzebne...doła mam z tego powodu...nie wiem o co chodzi...

Sara - zupełnie nie wiem czemu na Twoich było napisane że od 3 lat.... ja dziś kupiłam takie same :-):-):-) tylko troche mniejsza powierzchnię zajmują i na nich było napisane, że od 10 miesięcy.... Jasiek właśnie na nich leże i się bawi :tak:

ewelcia - bluzka super!!!

a ja dziś trochę poszalałam na zakupach.....
no, ale nie byłam tak sama na zakupach chyba z rok.. dopiero teraz dochodzę do jakiegoś w miarę normalnego jak na mnie rozmiaru...
za tydzień idziemy na wesele i kupiłam sobie buty i krótki żakiecik no i pasujące kolczyki, sukienkę już kupiłam jakiś czas temu - chyba w lipcu, tylko dodatków mi brakowało... jeszcze torebkę muszę kupić :tak:
poza tym drugie buty - do pracy. poza tym 2 bluzki. o i trochę ciuszków dla Jasia - bluza, body, spodenki, koszulki....
no i te puzle...:-)

reklama
ja ze swoimi puzlami będę musiała bardzo uważać - też są od trzech lat ale oprócz dużej wyjmowanej literki mają jeszcze taką malutką która zmieści się w buzi dziecka...:-( ale najwyżej je powyjmuję na wszelki wypadek - i tez uważam że dziecka trzeba pilnować a poza tym nie warto przesadzać...
Ivaz - masakra jakaś współczumję......
ja to w ogóle nie wiedziałam, że jest watek polecam/odradzam.... siedzę tu i już;-)

mąz kupił dzisiaj takie krzesełko do karmienia jak chciałam - żeby było też leżaczkiem dla następnch pokoleń:-p
WÓZKI DZIECIĘCE, FOTELIKI SAMOCHODWE, WSZYSTKO DLA DZIECI - Mamaija - Najlepszy sklep z artykułami dla dzieci
mamy to szaro żółte - może kolorystyka nie do końcaw moim stylu - ale ja wybrałam krzesełko, to niech m ma satysfakcję że wybrał kolorki. jeszcze mu się oberwało, że sam pojechał po nie a mnie nie zabrał, a chciał mi zrobić niespodziankę... głipa sprawa a poryczałam się jak bóbr.:confused2: cos się ze mną dzieje dzisiaj nie tak... może to przez to że musiałam odreagować bo Zu mi bardzo marudz:confused2:iła dzisiaj a na nią krzyczec przeciez nie będę... no i m się oberwało. już go przeprosiłam ale i tak jakoś mi nie tak...:eek:
a m w sklepeie kupił cos takiego:
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 5m+, W domu, 61489 - Kask ochronny

jak dla mnie jakas masakra... po co to?? jutro pojadę to odwieźć:rofl2:

Do góry