reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

nie...!!!w kazdym razie przykladowo julita ma juz...2 kombinezony...:-D1 mozna by sprzedac ale ktory,nie moge sie zdecydowac:-Daz nie moglam uwierzyc ze nawet kombinezony sa tam na WAGE.

reklama
No i ma NASTEPNA kurteczke zimowa...i szlafroczek kapielowy ladybird (nie bylo pomaranczowych ani zoltych chlip;-)) i na jutro maja byc dla mnie odlozone kozaczki zimowe...musze przepatrzec to wszystko co ma do tej pory i te kupione rzeczy i to opchnac,bo mi szafki eksploduja.Taka lalka by sie przydala zeby na nia te ciuszki zakladac:-p

Ale dodam jeszcze ze np w tym tygodniu lepiej schodza mi moje wlasne ciuchy (rozmiary 36 i 38 w ktore juz nigdy nie wejde pewnie bo mam teraz 40...) niz dzieciece.

CO DO PUZZLI-utwierdzilyscie mie ze warto je zostawic.Musze przygotowac przekonywujaca gadle dl mamy zeby kobieta mogla spac spokojnie.Ah ta troska:)

Sara- dawaj zdjęcia!!! kurde widzisz...a mi nic nie schodzi na allegro...a chętnie bym wszystko sprzedała co juz jest niepotrzebne...doła mam z tego powodu...nie wiem o co chodzi...

Sara - zupełnie nie wiem czemu na Twoich było napisane że od 3 lat.... ja dziś kupiłam takie same :-):-):-) tylko troche mniejsza powierzchnię zajmują i na nich było napisane, że od 10 miesięcy.... Jasiek właśnie na nich leże i się bawi :tak:

ewelcia - bluzka super!!!

a ja dziś trochę poszalałam na zakupach.....
no, ale nie byłam tak sama na zakupach chyba z rok.. dopiero teraz dochodzę do jakiegoś w miarę normalnego jak na mnie rozmiaru...
za tydzień idziemy na wesele i kupiłam sobie buty i krótki żakiecik no i pasujące kolczyki, sukienkę już kupiłam jakiś czas temu - chyba w lipcu, tylko dodatków mi brakowało... jeszcze torebkę muszę kupić :tak:
poza tym drugie buty - do pracy. poza tym 2 bluzki. o i trochę ciuszków dla Jasia - bluza, body, spodenki, koszulki....
no i te puzle...:-)

reklama
ja ze swoimi puzlami będę musiała bardzo uważać - też są od trzech lat ale oprócz dużej wyjmowanej literki mają jeszcze taką malutką która zmieści się w buzi dziecka...:-( ale najwyżej je powyjmuję na wszelki wypadek - i tez uważam że dziecka trzeba pilnować a poza tym nie warto przesadzać...
Ivaz - masakra jakaś współczumję......
ja to w ogóle nie wiedziałam, że jest watek polecam/odradzam.... siedzę tu i już;-)

mąz kupił dzisiaj takie krzesełko do karmienia jak chciałam - żeby było też leżaczkiem dla następnch pokoleń:-p
WÓZKI DZIECIĘCE, FOTELIKI SAMOCHODWE, WSZYSTKO DLA DZIECI - Mamaija - Najlepszy sklep z artykułami dla dzieci
mamy to szaro żółte - może kolorystyka nie do końcaw moim stylu - ale ja wybrałam krzesełko, to niech m ma satysfakcję że wybrał kolorki. jeszcze mu się oberwało, że sam pojechał po nie a mnie nie zabrał, a chciał mi zrobić niespodziankę... głipa sprawa a poryczałam się jak bóbr.:confused2: cos się ze mną dzieje dzisiaj nie tak... może to przez to że musiałam odreagować bo Zu mi bardzo marudz:confused2:iła dzisiaj a na nią krzyczec przeciez nie będę... no i m się oberwało. już go przeprosiłam ale i tak jakoś mi nie tak...:eek:
a m w sklepeie kupił cos takiego:
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 5m+, W domu, 61489 - Kask ochronny

jak dla mnie jakas masakra... po co to?? jutro pojadę to odwieźć:rofl2:

Do góry