reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
No i chyba skończy mie się kupowanie uzywanych rzeczy, mąż i tak był co do tego sceptyczny, teraz to już wogóle bedę miała przechlapane

ivaz- ale lipa....

Sara- ciuszki bombowe!!! Ja tez z tych "lumpeksowych" a jak jeszcze cos upoluję superowego to jestm dumna jakbym konkurs piękności wygrała!!!

EVe- buciki pierwsza klasa i dobrze ze większe- na dłużej starczą :-D

i wózeczek piękny, a kolor-genialny!!!

laski doradzcie mi bo normalnie kosmos:-Ddzis weszla do mnie mama na chwile,pochwalilam jej sie tymi puzzlami,ulozylam na nich julite,mama je pochwalila i bylo ok.potem dorwala na odejscie opakowanie,przeczytala ze sa dla dzieci POWYZEJ 3 lat i sie zaczelo...mowi ze mam zwrocic bo jak julita zje jakis element to bede ja wiozla o szpitala.pisze 1 palcem,bo potworek na kolanach.puzzle sa z lodzi,moge je jeszcze zwroic.przejmowac sie tym ze sa powyzej 3 lat?ze tez nie wpadlismy z m. na to by o to zapytac.co wy na to?chcecie foty tych puzzli?:-D

jeśli są to te puzzle o których myślę-te piankowwe- to my też je mamy i jakoś się tym specjalnie nie przejmuję ze są od 3 lat-no fatk uważac trzeba...ale to tylko moje zdanie

Saro ja też zwróciłam uwagę, że one są od 3 lat +, ale ja innych nie znalazłam, wszyscy takich używają i jak dotąd przynajmniej ja nie słyszałam, zeby dzieciowi się od nich coś stałao

Pociesylyscie mnie troche.Jeszcze skonsultuje z mezem,bo jest na popoludnie w pracy i dopiero o 23 bede mogla z nim pogadac.Koszowaly 50 zl,mozna zwrocic jeszcze bo byly kupione kilka dni temu.Sciagam wlasnie foty bo przy okazji zrobilam Julicie sesje foto,tu wiec wstawie tylko puzzle a na sesje mojej panny zapraszam na wz:-DW kazdym razie mam smsa od mamy:"Beatus zwroc ta mate poki mozna bo nie bez powodu prodeucent zastrzegl ze jest od 3 lat..."ehh.

reklama
Ja również mam puzzle ale nie takie typowe dziecięce, więc tymardziej powinnam się martwić. Ale znajomi maja takie same a ich córka prawie rok i żyje. Nie popadajmy w paranoję - moim zdaniem drzecko i tak trzeba pilnować. Sara ja bym nie oddawała.

Do góry