reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
No i chyba skończy mie się kupowanie uzywanych rzeczy, mąż i tak był co do tego sceptyczny, teraz to już wogóle bedę miała przechlapane

ivaz- ale lipa....

Sara- ciuszki bombowe!!! Ja tez z tych "lumpeksowych" a jak jeszcze cos upoluję superowego to jestm dumna jakbym konkurs piękności wygrała!!!

EVe- buciki pierwsza klasa i dobrze ze większe- na dłużej starczą :-D

i wózeczek piękny, a kolor-genialny!!!

laski doradzcie mi bo normalnie kosmos:-Ddzis weszla do mnie mama na chwile,pochwalilam jej sie tymi puzzlami,ulozylam na nich julite,mama je pochwalila i bylo ok.potem dorwala na odejscie opakowanie,przeczytala ze sa dla dzieci POWYZEJ 3 lat i sie zaczelo...mowi ze mam zwrocic bo jak julita zje jakis element to bede ja wiozla o szpitala.pisze 1 palcem,bo potworek na kolanach.puzzle sa z lodzi,moge je jeszcze zwroic.przejmowac sie tym ze sa powyzej 3 lat?ze tez nie wpadlismy z m. na to by o to zapytac.co wy na to?chcecie foty tych puzzli?:-D

jeśli są to te puzzle o których myślę-te piankowwe- to my też je mamy i jakoś się tym specjalnie nie przejmuję ze są od 3 lat-no fatk uważac trzeba...ale to tylko moje zdanie

Saro ja też zwróciłam uwagę, że one są od 3 lat +, ale ja innych nie znalazłam, wszyscy takich używają i jak dotąd przynajmniej ja nie słyszałam, zeby dzieciowi się od nich coś stałao

Pociesylyscie mnie troche.Jeszcze skonsultuje z mezem,bo jest na popoludnie w pracy i dopiero o 23 bede mogla z nim pogadac.Koszowaly 50 zl,mozna zwrocic jeszcze bo byly kupione kilka dni temu.Sciagam wlasnie foty bo przy okazji zrobilam Julicie sesje foto,tu wiec wstawie tylko puzzle a na sesje mojej panny zapraszam na wz:-DW kazdym razie mam smsa od mamy:"Beatus zwroc ta mate poki mozna bo nie bez powodu prodeucent zastrzegl ze jest od 3 lat..."ehh.

reklama
Ja również mam puzzle ale nie takie typowe dziecięce, więc tymardziej powinnam się martwić. Ale znajomi maja takie same a ich córka prawie rok i żyje. Nie popadajmy w paranoję - moim zdaniem drzecko i tak trzeba pilnować. Sara ja bym nie oddawała.

Do góry