reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve,ja tez bym nie oddawala-one sa naprawde fajne.Wczoraj zbudowalismy z m.fajny domek dla Julity z nich tylko ze sie szybko rozlecial:-DMoze znow zbudujemy jak bedzie czas bo troche nam to zajelo:rofl2:Ponizej puzzle i pontonik/kolo-jak zwla tak zwal.Kurde kto jest tez TROCHE uzalezniony od zakupow?ciezka sprawa:zawstydzona/y:Jak to dobrze ze robie kupno-sprzedaz bo juz dawno bym z torbami puscila a tak to co sie zarobi to mozna wydac no nie?

reklama
Saro super te puzle, widać, że Juli się bardzo podobają,a co do zakupów to ja po wczorajszym nieudanym zakupie, na razie mam ich dość, nie wspominając min męża

Sara a my mamy puzzle w misie i maja jeszcze mniejsze elementy- po prostu bede pilnowac!!! jestem teraz u siostry ale jak wroce do domu to wrzuce zdjecie!!!

Sara swietne sa te puzzle!!!ja bym ich nie oddawala:no:
Ivaz ale sie nadzialas wspolczuje!!!
Eva adka super siedzi!!
A to moj wczorajszy zakup:tak:

sliczniutka bluza:tak:
Ja tez sie dzis oblowilam w lumpku(byla dostawa),nawet nie bede wklejac fot bo...ehh...zakupoholizm sie leczy???Boze, wezcie ode mnie ten lumpeks jak najdalej!!!

reklama
Sara27 jak sie domyslam ograniczenie wiekowe na puzzlach jest przez to ze dziecko może cos odgryźć i się zadławić ale paprochem z dywanu a nawet śliną moze równie dobrze się zadławić.Nie dajmy sie zwariowac ja myślę że puzzle są ok sama takie bym chciała:tak::-)

Do góry