reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve pięknie Ada się prezentuje w nowych ubrankach i w wózeczku, sliczna dziewczynka i jaką ma ciemną karnacje, fajnie jej w takich zdecydowanych kolorach. Butki tez fajowe, a jaki to rozmiar?

reklama
Dziewczyny, a ja Was chciałam prosić o radę. Moja przyjaciółka chciałaby kupić jakiś fajny (to cytat) prezent dla mojej córeczki. Bardzo sie cieszę, z tego powodu, ale nie mam zielonego pojęcia co to mogłoby być. Nie określiła pułapu cenowego, ale raczej nie 50 zł :) . Problem polega na tym, ze chyba wszystko mam.
Łuki do wózka i fotelika, zabawki przypiane do wózeczka, leżaczki, maty,karuzele, wszystko tego typu mam.
Może być to jakiś prezent pomocy przy dziecku np. kojec (ale to mam) :) Niestety krzesełko do karmienia, którego nie mam przydałoby się ale to raczej za drogi prezent
dzięki :)

Eve Adka to jedna z moich cichych faworytek jesli chodzi o urode:tak:Do jej karnacji wszystko ladnie pasuje,faktycznie zwlaszcza mocne i zdecydowane barwy.Slicznie jej w nowych ciuszkach,a adidaski super:tak:

reklama
Dziewczyny, ale się wkurzyłam, wczoraj kupiłam od uzytkowniki forum BB (pinka86) łóżeczko turystyczne, bo teściowa chciała mieć u siebie takie. W opisie było napisane że łóżeczko jest w stanie dobrym i trzeba je odświeżyć, to co dostałam przeszło moje "najśmielsze oczekiwania"
Łóżeczko było brudne, śmierdzące, obrzydliwe ono wymaga wielokrotnego prania z 10krotnym płukaniem zeby pozbyć się smrodu. Ja mozna sprzedawać komus taki syf. Łóżeczko poszło na śmietnik a ja jestem 80zł w plecy. :-:)-:)-(To co mogłam zrobić to jedynie na wątku polecam/odrzadzam opisać i uprzedzić aby nikt nie kupował nic od tej osoby.

Do góry