reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Magdal9enka w polskim może nie, ale gwarancji udziela firma angielska i oni tak to nazywają, ale na 100lat to i tak całkiem dużo:-)
Saro, ale się obłowiłaś, super ciuszki, ale Julitka będzie wystrojona, wszystkie ciuszki sliczne, ale mi najbardziej przypadł do gustu kożuszek-zaje...sty
Mebelki w pokoju też super, ładnie wyglądają na zielonej ścianie:-)
A taki słupek do łazienki to i ja musze kupić bo jakoś nie mogę sie pomieścic w łazience

reklama
Sara - świetne zakupy, najbardziej mi się podoba kożuszek i fioletowa spódniczka. Ja mam wenge w salonie, przy jasnym wypoczynku, zasłonach i dużych oknach nie przytłączają wnętrza, ale w niedużym mieszkaniu rzeczywiście takie jasne się sprawdzają - ładnie tam u Ciebie. Lubię zielony/oliwkowy w mieszkaniu - mam zielone płytki w kuchni, oliwkowe ściany w korytarzach i klatce schodowej i zielone akcenty w łazience.

Kupiłam dziś Adzie buciki i koszyk na zabawki w Ikeii ale fotki wstawię wam jutro bo dziś padam. Ada starsznie mi dziś płacze, chyba jednak te zęby :baffled:

Sara, bardzo fajne ubranka zebrałaś, mnie się chyba wszystkie podobają :) Pokoik widać przytulny macie :)

Sara jakie fajnei ciuszki:tak: kurde ja nie wiem, ślepa chyba jestem i w tych kumpeksach nic ciekawego nie wyhaczam:-(
A co do mieszkania to dziękuję za komplement:-) wy również macie piękny pokój:tak: taki radosny.. A co do mebli... to ja mam ciemne w salonie (ale tylko 2 szafki pod kino domowe) i teraz wolałabym jednak jasne!!:baffled: masz racje humor zupełnie inny!!:tak:

A co do gwarancji maclarena to ja jakoś też do końca nie wierzę w ta dożywotnia:-D może nie bedzie potrzebna??:tak: mysze ze 2- 3 lata powinien wózek wytrzymać jak nim nie będe rzucać po ulicy:-D
Może nawet zahaczy o kolejnego potomka:-D teraz do tego Maclarena XLR (nie wiem jak inne modele) można dokupić miękka gondole i od urodzenia moze byc dla kolejnego dziecka bo fotelik to tylko Recaro można wpiąć..
Ivaz
jak będe się rejestrować i będe miała problem to napewno się odezwe:-)

Ostatnia edycja:
Madzik ja też mam nadzieje, że nie trzeba będzie wózka reklamować, moja koleżanka pracująca w sklepie dzieciowym mówiła, że mają zaledwie kilka maclarenów w ciągu roku do reklamacji, chociaż inni znajomi jeżdzący maclarenem po trzech miesiącach używania coś im nawala ten mechanizm od rozkładania oparcia, ale bez problemu moga reklamować

reklama
Obiecane fotki: Ada w sukieneczce i płaszczyku, nowe buciki i Ada w wózeczku :-)

Załączniki

• HPIM4577.jpg
    HPIM4577.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 61
  • HPIM4585.jpg
    HPIM4585.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 74
  • HPIM4573.jpg
    HPIM4573.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 73
Do góry