reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ja tylko szybciutko bo mały wyjec wyje...

co do kombinezonu to sprawa nam sie nieco rozjasniła....okazało sie ze mam jeden jednocesciowy, ale nie jakis mega grubasny, tylko taki normalny, sztruksowy niebieski, mysle ze na spacerki w wozku bedzie ok, zwłaszcza ze maz wczoraj kupił spiworek do naszego mutsy...

kupie wiec albo dwuczesciowy, albo ze 2 kurtki-grubsza i ciensza...no i jakies czapki i szaliki....wczoraj ogladalismy i najbardziej nam sie podobaja z coccobello-albo inspektor oko i wyprawa polarna, albo z nowej kolekcji obiezyswiat, i tak sie akurat skłąda ze do nic mozna dokupic czapki i szaliki pasujace

To ja na szybko wpadam tylko na zakupowy watek i lece hurtem z fotkami:-D
Ale zanim to zrobie kieruje wypowiedz do madzik-wozeczek fajny,kolorek tez i bardzo mi sie podoba ze sie rozklada na lezaco/polezaco-to taka wygoda dla dziecka!!!I bardzo ladnie mieszkasz,na oko widze ze duza powierzchnia:tak:Nie to co 42 m2 ale daj Boze za max 3 latka zmienimy mieszkanko (bo ja nie chce domku tylko mieszkanie,jestem czlowiek "stadny" i w blokach od malego chowana) na wieksze:tak:

1. kombinezon (cherokke,kolorek wrzosowy)-kupilam za 25 zl:tak:
2. kozuszek amarantowo-wisniowy
3. kurteczka polarowa Hans
4. bezrekawnik H&M
5. absolutnie genialne skarpetki z ABS

Nowym nabytkiem jest TYLKO kombinezon bo bylam tak obkupiona w ciuszki juz w ciazy ze mam do dzis rozmiary po 86 w komodzie Julity ;))) Tylko dopiero teraz do nich zaczyna dorastac.

cdn:-D

6 i 7. Teraz lumpkowe nabytki-mam na mysli fioletowo-liliowa spodniczke o ktorej wspominalam.Wszystkie spodniczki ciete z kola bardzo polecam bo slicznie sie ukladaja jak dziecko siedzi:tak:
8. dresik welurowy kolor lososiowy
9.motylki do plywania. Pontonu jeszcze nie nadmuchiwalismy ale wierzcie mi zejest dokladnie taki sm jak ten eve-zolty:tak:

i teraz:
10.slupek venge w lazience,inaczej sie nie dalo zrobic foty by go objac w blokowej lazience 1,80m na 1,50 m :-D
11.jasne meble klonowe-jak drugi raz urzadzalabym dom to tez na jasno tak jestem z ich koloru zadowolna,w tym pokoju nie lapie dolkow;-)

sorki ze nie sprzatalam i np w lazience chamsko leza na pralce podpaski:-D ale sprzatac do fot to juz przesada.za sprzatanie dopiero sie biore tyle mialam dzis do roboty i w kuchni i na allegro:baffled:

wisze wam jeszcze puzzle, hmmm o czyms jeszcze tu gadalam a fot nie wstawilam?
juz nie pamietam:-D

Aaa poprawka po odwiedzonach na watku zamknietym-pontonik jest wizualnie tai jak ten eve z wz ale ma wyciecie na nozki.Jak juz go kiedys nadmuchamy i mala do wanny/basenu wsadzimy to wkleje fotki;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzik ja zdjęłam ten zagłówek, mi się wydaję ze to dla noworodków,(bo w Angli ten wózek jest polecany od 0+) dzisiaj Zośka mi usnęła w wózku przekręciła się na boczek i sobie spała, ten zagłówek by jej tylko przeszkadzał, acha dokupiłam też do wózka pałak, taki zwykły uniwersalny, Zosia jak leży to lubi sobie na niego nóżki położyć.
Z każdym dniem używania tego wózeczka coraz bardziej jestem nim zachwycona, w sumie jest wart swojej ceny.
Madzik mam jeszcze pytanie rejestrowałaś już na tej stronie angielskiej swojego maca? coby mieć dożywotnią gearancję Jeżeli będziesz miała kłopot bo coś tam jest nie tak na tej stronie, to dam ci namiary (maila) na faceta, Polaka, który pracuję w maclarenie i pomoże ci go zarejestrować

reklama
dziewczynki troszkę sprostuję w prawie polskim nie istnieje coś takiego jak "dożywotnia gwarancja" maxymalny okres gwarancji jaki przewiduje nasz ustawodawca to 100 lat :tak::tak::tak:

Do góry