reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve tak jak Myfa napisze że zdecydowanie lepsze te z Tesco bo te Early days się strasznie na szerokosć rozciągają:baffled::baffled: mój Oliwier wygląda jak w sukienkach alladynkach:-D z Tesco uwielbiam te body i w ogóle ciuszki Cheerokee:tak:
Piękny zestaw wylicytowałas:tak:
Modroklejka super dresiki-chyba kupie:tak:

a ja własnie kupiłam wózek- Maclarena XLR:-) Męzowi się wczoraj spodobał i dziś go zamowiliśmy.. Będzie na zimę bo jest ładnie zabudowany tez spiworkiem i sprzedam tego mojego wielkiego ciężkiego czołga którego mam..
Dziś będę chyba go miała w domu:tak:

Madzik witaj w klubie miłośników maclarena, na jaki kolor wózka się zdecydowałaś?

reklama
Ivaz bedziemy miec burnt orange....:tak: juz na niego czekam:tak:

dziewczyny pytanie..

A czy myslicie że takie okrycie na nóżki wystarczy na zime czy powinien być jeszcze śpiworek? do tego XLR?? okrycie przy XLR wydaje mi sie dosyc grube

Ostatnia edycja:
Co do kombinezonu to czasami lepiej mieć podwójny bo jak cieplej to tylko kurteczkę się zakłada albo kombinezon i jeszcze kurtkę .ja jestem jeszcze w fazie zastanawiania się , zwł. że nie wiadomo jak z rozmiarem utrafić. Ewentualnie kupić na 2-3 miesiące a potem na wyprzedaży w styczniu jeszcze kolejny rozmiar większy...jak wy robicie??. Z białymi bodziakami z early days pakowanych po 7 sztuk to rzeczywiście początkowo miałam wrażenie, że będą się rozciągać ale mały śmiga już 5 miesięcy a one są całkiem w porządku....... Całkowicie bawełniane............ A te w 3 pakach są sztywniejsze, niee rozciagają się, ładniejsze bo kolorowe ale ze względu na sztywność nosimy je krócej bo mały wyrasta..... Te z tesco też są ok, cheeroke również...

Ivaz bedziemy miec burnt orange....:tak: juz na niego czekam:tak:

dziewczyny pytanie..

A czy myslicie że takie okrycie na nóżki wystarczy na zime czy powinien być jeszcze śpiworek? do tego XLR?? okrycie przy XLR wydaje mi sie dosyc grube

To będziemy miały takie same wózki, niedawno wklejałam zdjęcia Zochy w wózeczku. Ja chyba nie będe kupowała śpiworka, myślę ze ciepły kombinezon i to okrycie wystarczy, a gdyby się zdarzyła ostra zima to dokupię jakiś spiworek uniwersalny i tyle, szkoda 300 wydać na spiworek maclarenowski

my mamy na zimę taki kombinezon:

Nordic Fleece Baby Bunting Product Information

tylko nie z pomponikiem, a z uszkami i trochę jaśniejszy, chyba z poprzedniej kolekcji tej firmy...
Jasiek dostał od mojej chrzestnej.
wogóle dostaliśmy dużo ubranej z tej firmy hanna andersson. - używanych, bo cioci dwóch wnukach. Są bardzo fajne i dobre jakościowo pomimo dwóch poprzednich użytkowników:-).
jak był malutki to chodził w takich fajnych zestawikach body + spodenki w paski -różne kolory pasków. uwielbiałam je, ciągle prałam.

Ada dziś została obdarowana płaszczykiem przeciw deszczowym i kompletem bluzeczka i sztruksowa sukienka. Obie rzeczy są z early days. Akurat jej ciocia a moja kolezanka przyjechała z Oksfordu i przywiozła dziewczynkom takie niespodzianki :tak: Jutro może wstawie fotki, jak by ktoś chciał zobaczyć:-)

OMG a ja dzisiaj byłam w 3 Szmateksach, kupowałam zajebiaszcze jeansy dla Szymona za 1 zł :szok: 3 reklamówy ubrań=70 zł wrzucę zdjęcia przy okazji kiedyś :)

ATsonia super Ci sie trafilo.W lumpkach mozna zalapac gigantyczne okazje-zwlaszcza w dzien dostawy.
Eve-ale masz fajnie z tymi ciuszkami:tak:
Dominika-fajny kombinezonik-taki polarowy tak?Ja mam gruuuby-jakby hmm z mikrofazy z polarowa podszewka.
Madzik-gratuluje wozka!!!Przypomnisz mi linkiem jak on wyglada w Twoim kolorku?
Bo tam cos w nazwie masz o pomaranczowym???:-D

ja tez wrzuce wszystkie fotki jakie obiecalam ale znow nie dzis,spadam z kompa zaraz.

reklama
Do góry